08 september 2021

Miljuschka & Wehkamp lanceren een exclusieve kledingcollectie geïnspireerd op Nederlandse kunst en natuur

Na het grote succes van voorgaande seizoenen lanceert Wehkamp 9 september opnieuw een exclusieve kledinglijn, samen met Miljuschka Witzenhausen. De collectie is geheel geïnspireerd op de Nederlandse natuur, Amsterdamse grachten en onze oud Hollandse Meesters. Bloemrijke prints geïnspireerd op Nederlands kunst erfgoed uit het Rijksmuseum. Vertaald van het schilderdoek naar tijdloze collectors items.*

Dit keer bestaat de collectie niet alleen uit jurken, maar ook uit jassen, teddy gilets en kimonos. Later dit jaar, net voor december, lanceert Miljuschka een extra feestelijke jurken collectie speciaal voor de feestdagen.

Voor iedereen en elk moment
De collecties van Miljuschka by Wehkamp staan voor inclusiviteit en zijn gemaakt voor iedereen die zichzelf durft te zijn. Een feestje, een belangrijke presentatie of op de fiets een terrasje pakken: met de items van Miljuschka by Wehkamp creëer je een outfit waarin jij je goed voelt en kan laten zien wie je bent. 

Miljuschka’s motto: het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen. Ze viert het leven en dat is terug te zien in haar kledingstijl. Die is opvallend en flamboyant, maar altijd toegankelijk. Nooit over de top. Het is fashion waar je blij van wordt. Miljuschka is een krachtige vrouw met een positieve uitstraling waardoor zij als geen ander begrijpt waar een goede kledingcollectie aan moet voldoen. 

Miljuschka over haar nieuwe collectie: “Ik ben weer onwijs trots! En heel tof dat we de collectie hebben uitgebreid met nieuwe items als teddy gilets, jassen en kimonos. Mijn nieuwe favorieten! De wereld gaat weer een beetje open en daar hoort een mooie nieuwe garderobe bij waarin je gezien kan worden. Stuk voor stuk mooie items en natuurlijk weer in alle maten verkrijgbaar!”

Inspirerend en exclusief assortiment
De nieuwe Miljuschka by Wehkamp collectie is onderdeel van de strategie van Wehkamp waarin de online shop focust op het inspireren van haar klanten met een relevant assortiment, in de vorm van exclusieve samenwerkingen en eigen ontworpen collecties binnen haar mode en wonen & slapen assortiment.

De Miljuschka by Wehkamp collectie is vanaf 9 september verkrijgbaar in maat 34/36 tot en met maat 56. De prijzen variëren van 39 euro tot 129 euro, voor het key item van de collectie; een puffer jacket met bloemenprint geïnspireerd op kunst van onze oud Hollandse Meesters.*De bloemenprints uit de Miljuschka by Wehkamp najaarscollectie 2021 zijn geïnspireerd op schilderijen van oude hollandse meesters uit het Rijksmuseum in Amsterdam.


Bijlagen en downloads

Miljuschka by Wehkamp - puffer jacket.jpg
Download bestand
Miljuschka by Wehkamp - oud-Hollandse-Meesters.jpg
Download bestand
Miljuschka by Wehkamp - Amsterdam 2.jpg
Download bestand
Miljuschka by Wehkamp - Amsterdamse grachten teddy.jpg
Download bestand
Miljuschka by Wehkamp - Amsterdam.jpg
Download bestand
Miljuschka by Wehkamp - oud Hollandse Meesters 2.jpg
Download bestand