15 maart 2021

Miljuschka lanceert haar nieuwe zomercollectie bij Wehkamp


Miljuschka lanceert haar nieuwe zomercollectie bij Wehkamp


Op vrijdag 19 maart lanceert Miljuschka Witzenhausen haar nieuwe zomercollectie. De “Miljuschka by Wehkamp” collectie bestaat uit 35 zomerse jurken en is een vervolg op haar eerste succesvolle lancering in november welke binnen enkele uren uitverkocht was. 

La dolce vita! De nieuwe jurkencollectie van Miljuschka is geïnspireerd op zwoele, zomerse Italiaanse avonden. Met de materiaalkeuzes, fittings, prints en kleuren haalt Miljuschka een stukje Italiaans vakantiegevoel naar eigen land. 

Miljuschka: “Iedereen moet zich mooi en goed kunnen voelen. Juist in deze tijd waarin we allemaal wat extra sparkle kunnen gebruiken. Met deze kleurrijke collectie vier ik vrouwelijkheid in iedere vorm en maat. De prints, kleuren, vormen; de hele collectie weerspiegelt mijn eigen stijl en ik ben er onwijs trots op! De vorige collectie was een droom die uitkwam en deze collectie weet dat gevoel zelfs te overtreffen. Ik kijk alweer uit naar de volgende mooie collectie die ik met Wehkamp mag maken!”

De hele collectie is verkrijgbaar in maat 36 t/m 56 en de prijzen variëren van 39 euro t/m 79 euro. Vanaf 19 maart zijn de eerste 17 jurken verkrijgbaar in de online shop: https://www.wehkamp.nl/inspiratie/miljuschka/. De overige zomerse jurken worden later dit voorjaar gelanceerd. Ondertussen werken Miljuschka en Wehkamp alweer aan haar nieuwe collectie die dit najaar verschijnt en deze najaarscollectie bestaat niet alleen uit jurken!

De samenwerking met Miljuschka past in de ambitie van Wehkamp om klanten een assortiment te bieden dat nergens anders te vinden is en aansluit op hun wensen. 


Exclusieve VIP shopping night
De avond voor de officiële lancering, op donderdag 18 maart, organiseert Wehkamp een exclusieve VIP night voor 100 app-gebruikers. Deze 100 VIP's krijgen de gelegenheid om eerder dan de rest van Nederland hun Miljuschka favorieten te shoppen. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden via de Wehkamp app, van 15 t/m 17 maart 12.00 uur. Via een pushmelding op donderdagochtend 18 maart, krijgt iedereen die zich heeft aangemeld een bericht of ze wel of niet is geselecteerd.

 


Bijlagen en downloads

Miljuschka by Wehkamp 1.jpg
Download bestand
Miljuschka by Wehkamp 2.jpg
Download bestand