17 september 2020

Twee keer prijs voor Wehkamp!

Woensdag 16 september mocht Wehkamp maar liefst twee Shopping Awards Vakprijzen in ontvangst nemen. De Duurzaamheid Award én de Logistiek Award.

Deze Shopping Awards Vakprijzen belonen de kwaliteit van een specifiek onderdeel van de organisatie, op basis van de veranderingen die gerealiseerd zijn in 2019. Om genomineerd te worden heeft Wehkamp voor beide vakprijzen een motivatie ingediend en vervolgens aan een vakjury de case gepresenteerd. En dat resulteerde in maar liefst twee awards.

Duurzaamheid Award

De Duurzaamheid Award is een beloning voor grootste verbeterslag op het gebied van duurzaamheid die een bedrijf het afgelopen jaar heeft gemaakt. Deze Award won Wehkamp voor de verduurzaming van haar verpakkingen, waarmee zo’n 64% CO2 uitstoot wordt gereduceerd.

Logistiek Award

De Logistiek Award is een beloning voor grootste verbeterslag op het gebied van logistiek. Deze ontving Wehkamp voor het verhogen van de rolcontainers, zodat er minder lucht getransporteerd wordt en meer producten. Een project dat Wehkamp samen met DHL heeft uitgevoerd en waarmee met hetzelfde transport, dus één rolcontainer, 13,1% extra ruimte beschikbaar komt. Ook dit idee leverde een award op.Bijlagen en downloads

Vaantje-VP-LA.jpg
Download bestand
Vaantje-VP-DHA.jpg
Download bestand