07 februari 2014

Exclusieve Goede Tijden, Slechte Tijden shop nu op wehkamp.nl

Kledingstijlen GTST-personages voor kijkers bereikbaar

ZWOLLE, 7 februari 2014 – De outfits in de stijl van  een aantal personages uit de populaire RTL 4-serie Goede Tijden, Slechte Tijden zijn vanaf vandaag te koop in een exclusieve GTST shop op wehkamp.nl. Het online warenhuis opent de speciale webshop, zodat consumenten nu op één plek fashion items kunnen vinden in de stijl van hun favoriete karakters uit GTST. De selectie kleding die te koop is in de webshop, is speciaal door de GTST-stylistes geselecteerd. Naast kleding zijn er ook woonitems te vinden, geïnspireerd op de woonstijlen van de karakters uit de serie. Vanaf deze week winkelen ook de personages uit de serie in diverse GTST-afleveringen online bij wehkamp.nl. De samenwerking tussen wehkamp.nl en GTST loopt tot eind april.

De sterren uit Goede Tijden, Slechte Tijden inspireren dagelijks veel fans. Kijkers proberen geregeld de kleding- en woonstijl van hun favoriete karakter te imiteren; maandelijks komen er honderden  vragen bij de redactie van GTST binnen  waar kijkers de outfits van Nina, Lucas of Lorena kunnen kopen. GTST en het grootste online warenhuis van Nederland bundelen daarom nu hun krachten, om zo de  miljoenentrouwe GTST kijkers een platform te bieden waar ze 24/7 GTST-outfits en -woonitems kunnen vinden. De webshop bevat outfits in de stijl van negen GTST  personages, namelijk Rikki, Lorena, Nina, Wiet, Bianca, Janine, Lucas, Bing en Noud. Daarnaast kunnen de fans inspiratie opdoen uit de  negen woonstijlen van GTST. De webshop is zowel via  www.gtst.nl als via wehkamp.nl te bereiken.

GTST kleedkamer
In samenwerking met RTL Nederland en GTST heeft wehkamp.nl ook een speciale Facebook APP: de GTST kleedkamer ontwikkeld. Hier kunnen fans hun profielfoto van Facebook uploaden en zichzelf stylen met de outfits van hun favoriete GTST- personage: met onder andere tops, broeken, rokjes, schoenen en accessoires. Wanneer fans hun samengestelde outfit delen met hun vrienden, maken zij kans op de speciale hoofdprijs: om samen met Nina en een vriend of vriendin voor €450.- te shoppen bij wehkamp.nl.