16 januari 2015

wehkamp slaat met Starred nieuwe weg in voor klanttevredenheidsonderzoek

wehkamp wil nog beter inzicht krijgen in de klanttevredenheid van haar klanten en heeft, na een succesvolle pilot in december, gekozen voor het feedbackplatform van de snel groeiende Nederlandse startup Starred. De samenwerking is een nieuwe aanvulling op het brede palet aan tools ten behoeve van klantenfeedback waar wehkamp al mee werkt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Foto: Starred.com)

Maurine Alma, Brand Director wehkamp: “Wij zijn als retailmerk voortdurend op zoek naar de belangrijkste aspecten waarop onze klanten ons merk waarderen, of juist niet. Wij zochten een goede oplossing om continu, op grote schaal, eenvoudig en kostenefficiënt te meten. Met Starred hebben wij nu de mogelijkheid om realtime de klantwaardering te monitoren. Op deze manier kunnen wij voor het eerst in kaart brengen welke onderdelen ervoor zorgen dat mensen wehkamp aanbevelen aan anderen. Dat is voor ons zeer waardevol.

Mark Berendsen, Managing Director Starred: “Het is mooi dat wehkamp als leidende online retailer met Starred kiest voor een technologische oplossing van een startup die de traditionele markt van klantonderzoek uitdaagt. Wehkamp deelt met ons het idee dat feedback geven voor klanten weer leuk en laagdrempelig moet zijn”.

Over Starred
Starred zet de respondent op de eerste plaats, daarom is bij Starred het vragenformulier altijd op één scherm te zien. Dus geen lange vragenlijsten, geen verplichte antwoorden, geen vragen naar zaken die bekend zouden moeten zijn voor de opdrachtgever, geen vragenlijsten die op een mobiele telefoon niet in te vullen zijn, geen anonieme feedback zodat de opdrachtgever altijd kan reageren op de gegeven feedback. Kortom Starred maakt feedback geven weer leuk. Starred.com helpt organisaties op een schaalbare manier aan waardevolle feedback, zonder dat het veel tijd van klanten vergt of hier hoge kosten aan verbonden zijn. Spotify, USG en Centralpoint.nl zijn voorbeelden van enkele klanten van Starred. Oprichter Lars van Wieren ontving in 2014 een LOEY Award voor beste startup in de categorie Tech.