kinderboeken
Percy Jackson en de Olympiërs: De bliksemdief - Rick Riordan

  Rick RiordanPercy Jackson en de Olympiërs: De bliksemdief

  14.99
  met 1-2 dagen in huisverzending door onze partner

  Percy Jackson en de Olympiërs: De bliksemdief - Rick Riordan

  De graphic novel van De bliksemdief van Rick Riordan

  De eerste graphic novel over Percy Jackson en de Olympiërs

  Kijk, ik wilde geen halfbloed zijn, ik heb er nooit om gevraagd om de zoon van een Griekse god te zijn. Ik was gewoon een normale jongen, ik ging naar school, basketbalde, skatete, je kent het wel. Totdat ik per ongeluk mijn wiskundeleraar liet exploderen. Vanaf toen ging het echt verkeerd. Nu besteed ik mijn tijd aan zwaardvechten, monsters verslaan met mijn vrienden en vooral aan in leven blijven.
  Dit is het verhaal waarin Zeus, de Heer van de Hemel, denkt dat ik zijn bliksemschicht heb gestolen - en Zeus kwaad maken is echt een heel erg slecht idee.

  De wereld van de Griekse goeden en halfgoden komt tot leven met de illustraties van Attila Futaki.

  Lees ook de andere graphic novels van Rick Riordan: 
  De zee van monsters - verwacht in het najaar van 2018
  De vloek van de Titaan - verwacht in het voorjaar van 2019

  lees meer

  Specificaties