PDP Faceoff deluxe+ Audio wired controller, Blauw

  PDPFaceoff deluxe+ Audio wired controller

  29.99
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  PDP Faceoff deluxe+ Audio wired controller

  Sluit je hoofdtelefoon aan op de Faceoff Deluxe + Audio bedrade controller voor de Nintendo Switch, hij ondersteunt zelfs het chatten bij games als Fortnite. Leun achterover met je controller, sluit je headset aan en pas je geluid direct aan met de knoppen op de controller.

  De Faceoff deluxe + Audio bedrade controller beschikt ook over twee programmeerbare knoppen op de achterkant van de controller, metalen analoge sticks en een 3 meter lange vaste USB-kabel. Deze controller is compatibel met elke Faceoff Pro controller Faceplate, dus je kunt je Faceoff deluxe bedrade Pro controller aanpassen met iconische illustraties van je favoriete games! Wissel ze uit met je vrienden en toon waar je dol op bent met het verwisselbare Faceoff-Faceplate ontwerp.

  Kenmerken:
  - Sluit je hoofdtelefoon aan op de 3,5 mm audio-aansluiting en geniet van gamegeluid en volumeregelaars die zich direct op de controller bevinden.
  - Pas de audio meteen aan met de controllerknoppen. - Houd je duimen op de analoge sticks met de dubbele programmeerbare knoppen in de vorm van een schoep op de achterkant van de controller.
  - De Faceoff bedrade Pro controller heeft een verwisselbare Faceoff-front.
  - Responsieve analoge sticks met lage wrijving voor soepele bochten en snelle bewegingen.
  - Wordt geleverd met een 3 meter kabel.
  - Officieel gelicenseerd door Nintendo.
  lees meer

  Specificaties