Paw Patrol Mighty Pups Power changing car Chase

  Paw PatrolMighty Pups Power changing car Chase

  29.95
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Paw Patrol Mighty Pups Power changing car Chase

  Doe nieuwe energie op om met de Powered-Up PAW Patrol-voertuigen op reddingsmissie te gaan! Ga met Marshall (figuurtje inbegrepen) op reddingsavonturen vol actie in zijn transformerende Powered-Up brandweerauto! Met een vlammenspoiler en realistische details is dit transformerende voertuig klaar voor snelle reddingsacties. Als er problemen zijn, zet je de brandweerauto van Marshall in de powermodus. Druk de spoiler omlaag om de zijkanten van het voertuig uit te klappen, waarbij de gele vlamdetails aan de zijkanten van het voertuig, doorschijnende details rond de wielen en dubbele projectielwerpers in de wielkuipen te zien zijn! Marshall en zijn Powered-Up brandweerauto zijn klaar voor alles wat op hun pad komt. Lanceer de projectielen om obstakels neer te halen! Zodra je klaar bent met de reddingsmissie, trek je de spoiler omhoog om de brandweerauto weer te transformeren in het luxe voertuig van Mighty Marshall. Voeg voor extra versterking Mighty Chase en zijn Powered-Up politieauto (apart verkrijgbaar) toe aan je reddingsavonturen! Laad jezelf op voor geweldige reddingsmissies met Mighty Pups Super PAWs Marshall en zijn Powered-Up brandweerauto!

  - TRANSFORMERENDE SPEELDGOEDPOLITIEWAGEN: De politieauto van Chase transformeert in een strak superheldenvoertuig! Duw de spoiler omlaag om de powermodus in te schakelen, waarbij doorschijnende bliksemdetails en projectielwerpers zichtbaar worden! Trek de spoiler omhoog om terug te schakelen naar het luxe voertuig
  - DUBBELE WERPERS: Wanneer de politieauto overschakelt op de powermodus, worden dubbele projectielwerpers in de wielkuipen onthuld - lanceer ze om de reddingsactie tot een succes te maken!
  - CHASE-VERZAMELFIGUURTJE: In zijn blauw met zilveren Mighty PAWs-uniform is het inbegrepen Mighty Chase-figuurtje klaar om achter het stuur van zijn politieauto te kruipen en op supersnelle reddingsmissies te gaan!
  - De PAW Patrol Mighty Pups Super PAWs Powered-Up politieauto van Chase is geschikt voor kinderen vanaf 3 jr. Geen batterijen nodig. Haal de actie en de spanning van de Mighty Pups Super PAWs in huis met de Powered-Up voertuigen van Chase en Marshall!
  lees meer

  Specificaties