Paw Patrol Marshall RC fire truck

  Paw PatrolMarshall RC fire truck

  26.9929.99je bespaart 3.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Paw Patrol Marshall RC fire truck

  Word de held van de dag met Marshall van PAW Patrol en zijn RC Politieauto! Je kind kan met zijn of haar favoriete PAW Patrol-pup rondrijden en favoriete momenten uit de populaire tv-serie nabootsen! Met realistische details en Chase in de bestuurdersstoel is deze auto met afstandsbediening klaar voor reddingsmissies. De RC Politieauto van Chase heeft een gebruiksvriendelijke afstandsbediening die twee richtingen op kan en er net zo uitziet als de Pup Pad! Met de ene knop kan je kind eenvoudig Chase naar voren rijden en met de andere knop kan de auto achteruit rijden en keren. Het eenvoudige ontwerp is perfect voor beginnende bestuurders. De Pup Pad-controller heeft een frequentie van 2,4 GHz, zodat je kind de auto tot een afstand van wel 75 meter kan besturen. Voor nog meer spannende reddingsmissies van PAW Patrol RC ga je op zoek naar de RC Brandweerauto van Marshall (afzonderlijk verkrijgbaar)! Word de held van de dag met Marshall en zijn RC Politieauto!

  - OFFICIËLE PAW PATROL RC AUTO: Deze PAW Patrol auto met afstandsbediening ziet er net zo uit als de brandweerwagen van Marshall! De RC brandweerauto heeft authentieke details, een bewegende ladder en met Marshall in de bestuurdersstoel is het tijd voor spannende reddingsmissies!
  - EENVOUDIGE AFSTANDSBEDIENING MET TWEE KNOPPEN: De RC Brandweerauto van Marshall is eenvoudig te besturen met de Pup Pad-controller! Het eenvoudige ontwerp met twee knoppen is perfect voor beginnende bestuurders. Gebruik de linkerknop om Marshall vooruit te laten rijden en de rechterknop om achteruit te rijden of te keren
  - WORD DE HELD VAN DE DAG MET MARSHALL: Je kind kan zijn of haar fantasie de vrije loop laten om scènes uit de populaire tv-serie te creëren en gloednieuwe reddingsmissies uit te voeren met de favoriete PAW Patrol-pup! Met Marshall wordt je kind de held van de dag!
  - De PAW Patrol RC Brandweerauto van Marshall is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 3 jr. Vereist 3 AAA-batterijen voor het voertuig en 2 AAA-batterijen voor de controller (niet inbegrepen). Word de held van de dag met de RC Brandweerauto van Marshall!
  lees meer

  Specificaties