Paulmann 24V Plug & Shine tuinspot Cone, Antraciet/zilver
 • -20%
 • Sale

  Paulmann24V Plug & Shine tuinspot Cone

  91.9573.55je bespaart 18.40
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis
  tot 400.- euro korting

  tot 400.- euro korting

  Profiteer van hoge kortingen op geselecteerde artikelen. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Paulmann 24V Plug & Shine tuinspot Cone

  Verlicht planten, bomen of andere voorwerpen in de tuin met deze Cone tuinspot Plug & Shine van het merk Paulmann. De uitstraalhoek van het licht is 18 graden. Daarnaast is de spot roestvrij, water- en stofdicht en geeft hij een warm wit licht in alle weersomstandigheden. Je kunt deze spot afzonderlijk bedienen door een controller aan de lamp te koppelen die je kan aansturen met een afstandsbediening (beide niet meegeleverd). Indien nodig kan het systeem met andere Plug & Shine componenten worden uitgebreid, zoals spots, sokkels of wandlampen.

  Let op: je kunt deze spot gebruiken als aansluiting op een bestaand 24V Plug & Shine systeem. Ga je een nieuw verlichtingssysteem aanleggen in de tuin? Dan heb je naast deze spot ook een bijpassende transformator, kabel en verdeler nodig om te kunnen starten met de aanleg.

  Plug & Shine van Paulmann

  Plug & Shine is 24V systeem voor buitenshuis. Met dit led systeem kun je zelf, op een eenvoudige en veilige manier, meerdere lampen aanleggen rondom het huis, in de tuin en op het terras. Je koppelt deze lampen op hetzelfde systeem en door de transformator heb je maar één aansluitpunt nodig van 230V. Verschillende accessoires maken de bediening van dit systeem extra gemakkelijk. Het Plug & Shine systeem is een perfecte oplossing als je meer plekken in je tuin wilt verlichten.

  Hoe werkt het Plug & Shine systeem?
  Het Plug & Shine led-verlichtingssysteem voor buiten biedt maximale veiligheid voor mens en dier door de 24V gelijkspanning. Het systeem is weerbestendig en heeft als grote voordeel dat je het zelf kan installeren, zonder de hulp van een installateur. Het enige dat je nodig hebt voordat je gaat starten met de installatie zijn één of meerdere lampen, een kabel, verdeler, een transformator (trafo) en een stopcontact op 230V. Je plaatst het systeem als volgt:
  1. Plaats de armaturen/lampen in de tuin
  2. Stel een passend kabelsysteem samen en leg deze in de tuin. De kabels mogen boven de grond worden gelegd doordat het gaan om een gelijkspanning van 24V.
  3. Koppel het kabelsysteem op de transformator en stop vervolgens de transformator in het stopcontact (230V) zodat het verlichtingssysteem aan gaat.
  4. Voeg extra accessoires toe zoals een controller en afstandsbediening om het systeem vanuit huis te bedienen.

  Afmetingen
  - Diameter: 11 cm
  - Hoogte: 42 cm

  Aantal Watt:
  6,8

  Garantie: 5 jaar
  lees meer

  Specificaties

  Energieklasse