Paul Walker collection (DVD)
 • -14%

  Paul Walker collection (DVD)

  13.9911.99je bespaart 2.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Paul Walker collection (DVD)

  Filmbox met vier films van Paul Walker. Running Scared, Let's Kill Bobby Z., Pawn War Chronicles & Brick Mansions

  - Running scared: Nadat een drugsdeal is uitgelopen op een bloedbad waarbij een stel corrupte smerissen zijn neergeschoten, krijgt gangster Joey (Paul Walker) opdracht de gebruikte vuurwaperns te laten verdwijnen. Het simpele klusje verandert in een nachtmerrie wanneer de buurjongen van Joey het pistool steelt en zijn agressieve stiefvader doodschiet. Voordat zijn maffiabazen erachter komen dat het pistool zoek is, moet Joey zijn buurjongen vinden, de moord op de stiefvader verdoezelen en het pistool terugvinden voordat de politie het in handen krijgt… Een race tegen de klok begint… Met het spannende Running Scared levert regisseur Wayne Kramer zijn tweede speelfilm af na The Cooler, die genomineerd werd voor twee Golden Globes en een Oscar.

  - Let’s kill Bobby Z.: Eén man. Twee levens. Ontelbare vijanden. Ex-marinier Tim Kearney (Paul Walker) zit een gevangenisstraf uit voor een klein vergrijp. Achter de tralies raakt hij echter betrokken bij een gevecht, waarbij de leider van een motorbende de dood vindt. Dat staat gelijk aan een doodvonnis. Tim heeft slechts één kans om de gevangenis levend te verlaten: de sluwe DEA-agent Grusza (Laurence Fishburne) heeft iemand nodig die de identiteit van de pas overleden drugdealer Bobby Z kan aannemen. En Tim lijkt als twee druppels water op hem! In ruil voor strafvermindering gaat Tim akkoord. Als Bobby Z leidt Tim ineens een luxeleven, vol vrouwen en geld. Maar Bobby Z had ook vijanden, die nergens voor terugdeinzen!

  - Pawn war chronicles: De traditie van de beste Quentin Tarantino-films wordt voortgezet in deze even grappige als gewelddadige actiekomedie! Drie verschillende verhalen komen samen in een klein pandjeshuis in het zuiden van de Verenigde Staten. Twee skinheads beroven een drugdealer, maar hun overval loopt niet zoals gepland. Een man die zijn spoorloos verdwenen vrouw zoekt, komt oog in oog te staan met een maniak. En tot slot is er een mislukte Elvis-imitator die zijn ziel verkoopt in ruil voor succes. Humor, actie en grof geweld wisselen elkaar in razend tempo af in deze film van Wayne Kramer (Running Scared). De topcast wordt aangevoerd door Paul Walker (The Fast & the Furious), Elijah Wood (The Lord of the Rings), Matt Dillon (Crash), Brendan Fraser (The Mummy), Norman Reedus (The Walking Dead) en Vincent D'Onofrio (Men in Black).

  - Brick mansions: De criminele buitenwijken van Detroit worden overspoeld door geweld en drugs. De gevolgen van misdaad en corrupte raken ieders leven. Bijna dan. Lino (freerunner/parkour master David Belle) levert een dagelijks gevecht om een eerlijk leven te lijden. Als zijn vriendin wordt gekidnapt door een drugsbaas, kiest hij ervoor om de politie in te schakelen. Die koppelt Lino aan undercover agent Damien (Paul Walker), die al tijden bezig is de gangen van de criminele bende achter de ontvoering te volgen. Gezamenlijk duiken ze in de duistere wereld van de georganiseerde misdaad en knokken ze zich een weg naar de eindbaas.
  Running scaredLet's kill Bobby Z.Pawn war chroniclesBrick mansions
  lees meer

  Specificaties