Patton Oklahoma smoker barbecue, Zwart
 • uitverkocht

  PattonOklahoma smoker barbecue

  599.-539.-je bespaart 60.-
  Barbecue
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Patton Oklahoma smoker barbecue

  Met de Oklahoma smoker houtskool barbecue van Patton geniet je van lekkere maaltijden tijdens lange, warme zomeravonden in de tuin. Met deze barbecue kun je direct en indirect grillen of voeg rookhout toe aan het smoker compartiment aan de zijkant en uw gerechten zullen smaakvoller van de grill komen.

  Smoker compartiment
  De Oklahoma smoker is voor zien van een smoker compartiment met gietijzeren rooster, regelbare zuurstof toevoer en as-cassette die het as opvangt. Daarnaast heeft het smoker compartiment een warmhoud plateau op de bovenkant.

  Grill compartiment
  Het grill compartiment is voorzien van gietijzeren grillroosters (met een afmeting van 450x800 cm en 450x450 cm) en een dubbele as-cassette die het as opvangt.

  Schoorsteen
  Met de schoorsteen kun je de zuurstof toevoer reguleren en de tempratuur te controleren

  Verder is de barbecue voorzien van een tempratuur meter op de deksel, een afneembaar werkplateau (van 70x23 cm), een rekje aan de zijkant waar gereedschap neergehangen kan worden en een rekje onderin voor bijvoorbeeld hout.

  Materiaal
  Deze barbecue is uitgevoerd met een dikwandige stalen body en zwaar, degelijk onderstel met stalen wielen om de Oklahoma smoker te verplaatsen.

  Afmetingen
  (L x B x H): 143x90x140 cm
  lees meer

  Specificaties