Patton kamado barbecue (16 inch), Zwart
 • -20%

  Patton kamado barbecue (16 inch)

  499.-je bespaart 130.-
  629.-adviesprijs
  Kamado barbecue 16"

  Patton kamado barbecue (16 inch)

  Het kook- en grill virus is mede door de komst van de Patton Kamado nu toch ook echt in Nederland toegeslagen met de mooiste bereidingen van o.a. picanha, Angus beef, tomahawk en velerlei vis, groente en zelfs vega experimenten op de grill.

  Neem dan ook geen genoegen met zomaar een Kamado, maar kies voor de Patton #1 Premium Kamado, welke al zo’n tien jaar de trend zet binnen de culinaire barbecue wereld.

  De Patton Kamado is al vaak gekopieerd, maar mogen zeker stellen nog nooit eerder geëvenaard! Vanwege zijn hoogwaardige kwaliteit en afwerking, maar zeker ook de toevoeging van opvallende en bovenal praktische accessoires, maakt Patton steeds opnieuw het verschil in de markt van de keramische barbecues.
  Patton tilt de Kamado voor komende jaar zo waar naar een nog hoger niveau vanwege de standaard toevoeging van de Bluetooth III kerntemperatuur meter v.z.v. high-end full colour LED touchscreen, waarbij je op afstand tot maar liefst drie gerechten kunt monitoren op jouw IOS of Android device (telefoon en/of tablet). Daarnaast beschikt deze Kamado over tweevoudige LED verlichting in het handvat, zodat je ook tijdens schemer jouw gerecht nog altijd ziet, en “last but not least” de forse XL deksel thermometer zorgt er voor dat je helder en duidelijk de temperatuur in de Kamado kunt volgen.

  Kenmerken:
  • Uitvoering 16”;  Diameter grilloppervlak 32.5 cm.
  • Kleur: Zwart geëmailleerd.
  • Hoogwaardig geglazuurd industrieel keramiek, welke bestand is tot temperaturen van zo’n 1.000   graden Celsius.
  • Dankzij de keramische schaal en gecontroleerde luchtstroom wordt het vlees of ander gerecht sappiger en malser dan in welke andere stalen barbecue ook !
  • Vanwege het ventilatierooster aan de onderzijde i.c.m. met de zgn. margrietschijf / top vent aan de bovenzijde is de temperatuur uitermate goed te controleren en in te regelen.
  • 16” uitvoering standaard uitgevoerd met degelijk en verrijdbaar zwart powdercoated onderstel
  • Middels de temperatuur meter op het deksel is de temperatuur goed te volgen
  • Incl. geïntegreerde LED verlichting (incl. batterijen) in de handgreep om goed zicht te hebben op het grillrooster in de avond en schemer, zodat het garingsproces goed gevolgd kan worden.
  • Standaard geleverd incl. Patton Bluetooth Smart III thermometer incl. een RVS sondes.
  De Patton smart thermometer maakt middels Bluetooth contact met je smartphone of tablet. Download de gratis app uit de Appstore of Google Play Store en koppel deze aan je Patton Bluetooth Smart Thermometer, waarna je de temperatuur van je gerecht op afstand kunt volgen.

  Technische informatie:
   Bluetooth Smart (4.0)
   Geschikt voor iPad (mini, 3E generatie en nieuwer)
   Geschikt voor iPhone 4S en nieuwer, iPod Touch 5e generatie en nieuwer
   Geschikt voor veel Android Smart devices met Bluetooth 4.0 / 4.3 en nieuwer
   Bereik tot ca. 10 mtr.
   2 x AA - Penlite batterij (inclusief)
   Incl. 1 st. demontabele 1.10 mtr. kabel incl. 10 cm. RVS sonde
   Temperatuur bereik: -30 tot +300 Graden Celsius
   Touchscreen LED full colour display incl. backlight.
   Camera functie waarmee je jouw mooiste gerechten of wel (BBQ) gezelligheid kunt fotograferen, en deze middels de social media share-functie zou kunnen delen..
   Bediening middels “SmartThermo” app via jouw (mobile) device naar keuze

  Herkomst / algemene kenmerken:
  Kamado is het Japanse woord voor ‘kachel’ of ‘fornuis”.
  Archeologen hebben ontdekt dat de eerst gevonden resten van de huidige Kamado modellen zo’n 4.000 jaar oud zijn, en sindsdien is deze barbecue geëvolueerd tot een culinaire alleskunner in veel Michelin sterren restaurants.

  Vanwege de uitstekende warmte isolerende eigenschappen van de keramische schaal, blijven vleessappen als bij geen enkel andere barbecue behouden, en kan men vanwege de precieze controle van de luchtstroom naast grillen en roken, tevens denken aan het bakken van pizza’s, maar bijvoorbeeld ook overheerlijke flammkuchen en zelfs brood.
  Nog nooit kwam een gerecht beter en smaakvoller van de barbecue, en gaat de Patton #1 Premium Kamado verder waar een andere barbecue ophoudt !
  lees meer

  Specificaties

  ModelStaand
  Afmeting grillrooster (bxd)(cm)Ø32,5
  Materiaal rooster/bakplaatRVS
  Hoogte (cm)100
  Breedte (cm)103
  Diepte (cm)60
  KleurZwart
  bekijk alle specificaties

  Reviews (4)

  algemene beoordeling
  (4 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.