Pathfinder - Kingmaker (Definitive edition) (PlayStation 4)

  Pathfinder - Kingmaker (Definitive edition) (PlayStation 4)

  46.99
  Releasedatum: 18-08-2020verzending door onze partner

  Pathfinder - Kingmaker (Definitive edition) (PlayStation 4)

  Pathfinder: Kingmaker - Definitive Edition is de ultieme RPG-ervaring voor één speler, gebaseerd op de veelgeprezen Pathfinder-serie. Verken en verover met je gezelschap de Stolen Lands of Golarion, een wereld rijk aan geschiedenis, mysterie en conflicten met realtime gevechten of optionele turn-based gevechten. Geniet van een klassieke RPG-ervaring, geïnspireerd op games als Baldur's Gate, Fallout 1 en 2 en Arcanum.

  Deze Definitive Edition bevat het hoofdspel plus DLC's én een gloednieuwe functie:
  - Pathfinder: Kingmaker - The Wildcards
  - Pathfinder: Kingmaker - Varnhold's Lot
  - Pathfinder: Kingmaker - Beneath The Stolen Lands
  - Pathfinder: Kingmaker - Bloody Mess
  - Pathfinder: Kingmaker - Arcane Unleashed
  - Pathfinder: Kingmaker - Royal Ascension

  Kenmerken:
  - DIEP VERHAAL: verken de Stolen Lands in de wereld van Golarion, een regio die al eeuwenlang betwist gebied is; honderden koninkrijken zijn opgekomen en gevallen in deze landen.
  - VEROVER: Verover nieuwe regio’s en claim ze als de jouwe.
  - PERSONALISEREN VAN KARAKTERS: maak helden (of schurken) en pas je personage aan door te kiezen uit meer dan 1.000 verschillende vaardigheden en persoonlijke kenmerken.
  - FOCUS OP METGEZELLEN: ontmoet tijdens je reis iconische personages uit de Pathfinder-setting. Je zal moet beslissen wie je vertrouwt en wie je wilt observeren, aangezien elke metgezel een plan, achtergrond en doelen heeft die kunnen verschillen van de jouwe.
  - BOUW JE KONINKRIJK: Breid je koninkrijk uit, waardoor nieuwe gebieden vrijkomen voor het bouwen van steden en gemeenschappen.
  - SPEEL OP JOUW MANIER (NIEUW): Kies voor real-time gevechten met een pauze functie of schakel over naar de turn-based modus voor een betere controle over de gevechten.
  lees meer

  Specificaties