Parrot Bebop Drone rood
 • uitverkocht

  ParrotBebop Drone rood

  499.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Parrot Bebop Drone rood

  De Parrot Bebop Drone biedt nog niet eerder vertoonde prestaties voor een recreatieve drone: een boardcomputer die 8 maal krachtiger is dan die van de AR.Drone 2.0. Parrot P7 dual core processor voor krachtige rekensnelheid. Grafische quad core processor. Intern flashgeheugen 8GB. Het geheel is gemonteerd op een frame van magnesium, dat zorgt voor de elektromagnetische afscherming van de drone en dat werkt als koelsysteem. Werkt onder Linux, de SDK.
  Het uiterst geringe gewicht (400 g) en de materiaalsamenstelling van ABS versterkt met glasvezel maakt de Parrot Bebop Drone robuust en ongevaarlijk tegelijk. De propellers stoppen automatisch zodra ze iets raken. In een noodsituatie kunt u de drone direct laten landen via de modus 'Emergency'. Tot slot zorgt de in de verpakking meegeleverde beschermring van PPE voor een veilige vlucht binnenshuis.

  Bebop Drone zet een wifinetwerk op
  Een MIMO-wifiverbinding: de Parrot Bebop Drone heeft 2 dual band wifi-antennes waarmee het zowel de 2.4 GHz- als de 5 GHz-frequentie in MIMO kan beheren. Genereert zijn eigen netwerk conform de Wifi-norm 802.11. Al naar gelang de drukte op het netwerk kunt u voortaan kiezen voor de frequentie van uw voorkeur.

  Eenvoudig te monteren
  Alle delen zijn demontabel, zodat de BeBop Drone gemakkelijk vervoerd kan worden. De piloten kunnen zich op hun vlucht focussen en fantastische beelden en video's maken.

  Een rustgevende stabiliteit
  Om een optimale beeldstabiliteit te kunnen bieden zonder in te leveren op de bestuurbaarheid, combineert de Bebop Drone de gegevens van de verschillende sensoren op basis van 3 assen: de snelheidsmeter, de gyroscoop en de magnetometer. Een ultrasone sensor met een bereik van 8 m, een druksensor, en een verticale camera die de grondsnelheid meet.

  Foto's gebruikers
  Maak in de lucht foto's en video's van professionele kwaliteit met een superlichte drone die voorzien is van een full HD-camera, en die digitaal gestabiliseerd wordt op 3 assen.

  Een 'Fisheye'-camera met 14 miljoen pixels
  De Parrot Bebop Drone is uitgerust met een fotocamera met 14 megapixels en een 'fisheye-lens en kan dan ook over 180° foto's maken van een uitzonderlijke kwaliteit. Dankzij de volledig gedigitaliseerde stabilisatietechnologie van de afbeeldingen maakt u met de Bebop Drone fantastische beelden tijdens het vliegen, ongeacht de bewegingen die zich voordoen bij het vliegen met een quadricopter. De drone is bestand tegens spatwater en stof.. Sportcamera's vertonen vaak verstoringen van de horizontale lijnen.
  De camera van de Parrot Bebop Drone veroorzaakt echter geen afwijkingen in de horizontale lijnen. Dit betekent dat de horizon niet met een kromming wordt weergegeven.
  De piloot kan via de besturingsapp met een simpele duimbeweging de hoek van de camera instellen. De horizontale verplaatsing over 180° gebeurt volledig digitaal en onafhankelijk van de bewegingen van de drone zelf.

  Intuïtieve besturing met de app FreeFlight 3
  Met de Bebop Drone kunt u beschikken over een gratis besturingsapp voor smartphones of tablets. Freeflight 3 is beschikbaar voor iOS, Android en Windows Phone. De ergonomie is ontwikkeld met het oog op een groot gebruiksgemak, zodat de piloot zich volledig kan overgeven aan het plezier van het vliegen. In het startscherm heeft de piloot toegang tot de basisfuncties: besturing, foto's/video's, Cloud "Pilot Academy".
  FreeFlight 3 biedt een ruime keuze aan instellingen: snelheid, maximale hoogte, vliegmodus (snelheidsmeter, virtuele joystick..). FreeFlight biedt ook functionaliteiten die uitsluitend voor uw plezier zijn, zoals flips uitvoeren met een klik!
  FreeFlight 3 is eveneens het besturingssysteem voor de Parrot MiniDrones.

  Return Home
  Druk op 'Return Home', en de Bebop Drone keert rechtstreeks terug naar de startpositie indien hij hoger vliegt dan 10 m. Bevindt hij zich op minder dan 10 m hoogte, dan vliegt hij omhoog tot aan 10 m, en keert hij vervolgens terug naar de oorspronkelijke positie. Zodra de drone op de startpositie is aangekomen, zal hij zichzelf stabiliseren op een hoogte van 2 meter.  ***Sinds 1 juli 2015 gelden nieuwe regels voor beroepsmatig gebruik van drones, informeer naar de vernieuwde regels en wetten***

  Specificaties:

  Connectiviteit
  - Wifi-antennes: MIMO dual band met 2 sets bipolaire antennes, verbonden met 2.4 en 5 GHz
  - Zendvermogen: tot 21 dBm
  - Bereik signaal: tot 250 meter

  Frame
  - 4 Brushless Outrunner-motoren
  - ABS-frame met glasvezel (15%)
  - Sterke indoor propellerbeschermer van PPE, eenvoudig los- en vast te klikken voor switchen tussen indoor en outdoor 
  - Beschermt de propellers tegen eventuele schokken
  - Kan worden weggelaten om het apparaat minder windgevoelig te maken
  - Automatisch blokkerende driedelige schroefbladen van polycarbonaat met snel demontagesysteem
  - Trillingsdempers

  Camera
  - Camera met 'Fisheye-lenzen' (180° 1/2,2: 6 optische onderdelen - 14 Megapixel sensor
  - Videostabilisering: digitaal o.b.v. 3 assen
  - Videoresolutie: 1920x1080p (30fps)
  - Fotoresolutie: 4096x3072 pixels
  - Videocodering: H264
   -Fotoformaat: JPEG, RAW, DNG
  - Intern flashgeheugen 8GB

  Accu
  - Batterijtype: LiPo 1200 mAh
  - Werkingsduur: 22 minuten met gebruik van de 2 bijgevoegde accu's

  Processor
  - Parrot P7 dual core processor CPU Cortex 9
  - GPU quad core
  - Intern flashgeheugen 8Go
  - Het geheel is gemonteerd op een frame van magnesium, dat zorgt voor de elektromagnetische afscherming van de drone en dat werkt als koelsysteem
  - Besturingssysteem: Linux
  - Ontwikkeling: SDK Open-source

  Sensoren
  - Magnetometer op 3 assen
  - 3-assige gyroscoop
  - Snelheidsmeter op 3 assen
  - Verticale stabiliseringscamera : elke 16 milliseconden wordt er een afbeelding van de grond vergeleken met de vorige afbeelding, zodat de snelheid van de BeBop Drone kan worden bepaald.
  - Een sensor met ultrasone trillingen analyseert de vlieghoogte tot op 8 meter
  - Barometer

  Geolokalisatie
  GNSS GPS + GLONASS

  Afmeting & gewicht
  - Zonder beschermer: 28x32x3.6cm
  - Met indoor beschermer: 33x38x3.6cm
  - Met accu 400g zonder beschermring en 420g met indoor beschermring.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  GPS

  Reviews (2)

  algemene beoordeling
  (2 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.