Parrot AR.Drone 2.0 Elite quadricopter - sand
 • uitverkocht

  ParrotAR.Drone 2.0 Elite quadricopter - sand

  299.99

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Parrot AR.Drone 2.0 Elite quadricopter - sand

  Maak kennis met de Parrot AR.Drone 2.0 Elite quadricopter! De Parrot quadricopter is te besturen door middel van een smartphone of tablet met wifi-netwerk. Met 2 HD camera's kunnen video en foto-opnames gemaakt worden en deze kunnen vervolgens gelijk gedeeld worden met anderen. Verder kent de nieuwe variant een nieuwe vluchtmodus, betere stabiliteit en ... een nieuwe look. De AR.Drone 2.0 belooft buitengewone sensaties!

  Vliegende HD-camera
  De camera voorop de Parrot AR.Drone 2.0 Elite zendt het uitzicht van de quadricopter tijdens de vlucht live naar het scherm van de smartphone. Met een resolutie van 1280x720 biedt hij voor het eerst beelden vanuit de lucht in High-Definition. Deze beelden zijn bijzonder scherp.
  De piloot beleeft de vlucht alsof hij heeft plaatsgenomen aan boord van het toestel. De camera herkent voor het spelen van videospellen specifieke vormen en kleuren die hij, als augmented reality-elementen, op het scherm van de smartphone toont.

  Vliegervaringen opnemen en delen
  Dankzij de nieuwe besturingsapplicatie AR.FreeFlight 2.0, kunnen de spelers hun HD vluchtvideo's en foto's opslaan, bekijken op hun smartphone's tablets en delen met de AR.Drone-gemeenschap door middel van Youtube en Picasa. Bovendien kan de piloot de gemaakte foto's en video's ook gelijk opslaan op een USB-stick (niet bijgevoegd) via de speciaal daarvoor gemaakte USB-poort die verstopt zit in de buurt van de batterij.

  Absolute flight
  Dankzij de nieuwe "Absolute Flight"-modus, waarop Parrot een patent heeft, krijgt de speler toegang tot een nog intuïtiever besturingssysteem. De 3D-magnetometer zorgt ervoor dat de AR.Drone 2.0 precies weet waar hij zich bevindt ten opzichte van de smartphone, die zijn referentiepunt is geworden. De piloot hoeft zich geen zorgen meer te maken over de oriëntatie van de voorste camera van de AR.Drone 2.0, deze volgt nauwkeurig de bewegingen en kantelingen van de smartphone.
  ***Sinds 1 juli 2015 gelden nieuwe regels voor beroepsmatig gebruik van drones, informeer naar de vernieuwde regels en wetten***

  Specificaties
  - te besturen met iPhone, iPad, iPod touch en op Android gebaseerde toestellen
  - te koppelen en besturen via wifi
  - 2 ingebouwde HD camera's
  - speeltijd +/- 12 minuten
  - oplaadtijd 90 minuten
  - bereik +/- 50 meter
  - topsnelheid 18 km/uur
  - verbeterde stabilisatie
  - autopilot-functie
  - grotendeels van carbon fiber
  - instelbaar vliegplafond
  - opname mogelijkheid (video of foto)
  - video of foto delen ook via o.a. Facebook
  - MEMS (Micro Electro Mechanicals Systems): drieassige versnellingsmeter, drieassige gyroscoop, drieassige magnetometer en een druksensor
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking