PanzerGlass screenprotector 7+/8+ camslider, Transparant/wit

    PanzerGlassscreenprotector 7+/8+ camslider

    34.95
    nog 7 op voorraad
    vandaag besteld, morgen in huis

    PanzerGlass screenprotector 7+/8+ camslider

    Deze Panzerglass screenprotector is geschikt voor iPhone7+/8+. Deze Panzerglass protector is gemaakt van volledig vlak gehard glas die het design van je huidige telefoon volgt. Het is een dubbele screenprotector met een gladde ingebouwde camera-afdekking om voor al jouw privacybehoeftes in één product met hoge prestaties. Je opent of sluit je camera door eenvoudig naar links of rechts te schuivern.

    De vorm van deze PanzerGlass screen protector is geoptimaliseerd om de bescherming te maximaliseren met behoud van functionaliteit en gebruiksgemak. Alle randen zijn zorgvuldig afgerond en gepolijst en PanzerGlass Edge-to-Edge zeefdrukbeschermers zijn bovendien gecoat met een anti-vingerafdruklaag om een uitstekende touch and feel van het originele glas te behouden en te beveiligen.

    Het glas is verder voorzien van een vertrouwelijkheidsfilter, dat de inhoud van je scherm bijna onzichtbaar maakt voor iedereen behalve voor jou. Tegelijkertijd reduceert het het blauwe licht en is het voorzien van een antireflecterende coating, die de reflecties van het licht vermindert.

    - Originele PanzerGlass gehard glazen schermbeschermer
    - Vertrouwelijkheidsfilter
    - Schokbestendig (0,33- 0,4 mm glas)
    - Krasbestendig
    - Volledige dekking
    - Oleofobe laag (antibacterieel + anti-vingerafdruk)
    - 100% behoud van aanrakingen
    - Anti-glare coating (vermindert lichtreflectie)
    - Blauwe lichtreductie
    lees meer

    Specificaties

    Garantie