PanzerGlass iPhone 6/6S/7/8 Privacy Camslider screenprotector, Transparant

  PanzerGlassiPhone 6/6S/7/8 Privacy Camslider screenprotector

  34.95
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  PanzerGlass iPhone 6/6S/7/8 Privacy Camslider screenprotector

  Deze Panzerglass screenprotector is geschikt voor iPhone 6/6S/7/8. Deze Panzerglass protector is gemaakt van volledig vlak gehard glas die het design van je huidige telefoon volgt. Het is een dubbele screenprotector met een gladde ingebouwde camera-afdekking om voor al jouw privacybehoeftes in één product met hoge prestaties. Je opent of sluit je camera door eenvoudig naar links of rechts te schuivern.

  De vorm van deze PanzerGlass screen protector is geoptimaliseerd om de bescherming te maximaliseren met behoud van functionaliteit en gebruiksgemak. Alle randen zijn zorgvuldig afgerond en gepolijst en PanzerGlass Edge-to-Edge zeefdrukbeschermers zijn bovendien gecoat met een anti-vingerafdruklaag om een uitstekende touch and feel van het originele glas te behouden en te beveiligen.

  Het glas is verder voorzien van een vertrouwelijkheidsfilter, dat de inhoud van je scherm bijna onzichtbaar maakt voor iedereen behalve voor jou. Tegelijkertijd reduceert het het blauwe licht en is het voorzien van een antireflecterende coating, die de reflecties van het licht vermindert.

  - Originele PanzerGlass gehard glazen schermbeschermer
  - Vertrouwelijkheidsfilter
  - Schokbestendig (0,33- 0,4 mm glas)
  - Krasbestendig
  - Volledige dekking
  - Oleofobe laag (antibacterieel + anti-vingerafdruk)
  - 100% behoud van aanrakingen
  - Anti-glare coating (vermindert lichtreflectie)
  - Blauwe lichtreductie
  lees meer

  Specificaties

  Garantie