Panasonic TX-65HXW804 4K Ultra HD TV, 65 inch (165 cm)

  PanasonicTX-65HXW804 4K Ultra HD TV

  1169.-
  65 inch (165 cm)
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Panasonic TX-65HXW804 4K Ultra HD TV

  Deze 4K Ultra HD tv van Panasonic is voorzien van een HDR Bright Panel Plus. Hiermee verzorgt de tv spectaculair 4K HDR-beeld. Dankzij Dolby Vision en HDR10+ Dynamic Metadata-technologie met Local Dimming geeft deze tv gedetailleerd beeld met nauwkeurig contrast weer. Ondersteund door een HCX Processor, die is afgestemd door Hollywood specialisten, geeft de tv de meest heldere en realistische kleuren weer.

  Beeldkwaliteit afgesteld door Hollywood professionals
  4K HDR tv’s zijn afgesteld door Hollywood professionals om een perfect beeld te kunnen bieden met natuurlijke details en kleur.

  HCX-processor
  Op Hollywood afgestemde beeldverwerking, 3D LUT, HDR en 4K Remaster-tech voor kleur- en beeldnauwkeurigheid dat voldoet aan de visie van de filmmaker.

  HDR10+/ Dolby Vision
  Scène-voor-scène HDR-beeldoptimalisatie met Dolby Vision en HDR10+ UHD Blu-ray discs en streaming - voor de beste kleur, contrast en helderheid.

  Dolby Atmos
  Uitmuntend helder, rijk en diep geluid om een 3D-geluidswereld te creëren - waardoor je echt middenin de actie zit.

  HDR Bright Panel Plus
  HDR Bright Panel Plus produceert scherpe, heldere HDR-beelden met spectaculaire highlights dankzij een efficiënt scherm en extra heldere LED-achtergrondverlichting.

  Local Dimming
  Goed LED-schermcontrast tussen lichte en donkere gebieden van het beeld dankzij de in zones verdeelde bediening van de achtergrondverlichting-paneel.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingWifi