Panasonic KX-TU110EXV mobiele telefoon, Violet

  PanasonicKX-TU110EXV mobiele telefoon

  39.95
  Violet
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Panasonic KX-TU110EXV mobiele telefoon

  Mobiele telefoon voor eenvoudig gebruik
  KX-TU110 is een voorloper in gebruiksgemak. Met zijn vele handige functies dé mobiele telefoon voor de niet zo technisch aangelegde gebruiker die wel altijd bereikbaar wil blijven. De handige functies zijn de volgende: handsfree bellen, SOS functie, volume regeling, ingebouwde zaklamp, een groot helder LCD scherm en een krachtige batterij. Dit alles in een overzichtelijke mobiel op broekzakformaat.

  Helder TFT-kleurendisplay
  Het heldere 1.77 inch kleurendisplay heeft grote pictogrammen. Menu-opties, tijd en alle informatie over de beller wordt op een eenvoudige en leesbare manier weergegeven.

  Grote en duidelijke verlichte toetsen
  De grote en gescheiden toetsen van de KX-TU110 stellen gebruikers in staat om de telefoon eenvoudig te bedienen, zelfs onder slechte lichtomstandigheden.

  Schokbestendig
  De KX-TU110 is ontworpen zodat deze robuust en stevig is. Zelfs na een val van de keukentafel functioneert hij nog steeds prima.

  Oproepfunctie met prioriteit met handenvrije bediening
  In geval van nood biedt de KX-TU110 de mogelijkheid om handenvrij te bellen met een vooraf ingestelde prioriteitscontacten (maximaal 5). Via een enkele druk op de SOS-knop op de achterkantbelt de telefoon automatisch het noodcontact. Is een persoon niet beschikbaar, dan belt de telefoon de volgende persoon in de rij.

  Lange levensduur van de batterij
  Of het nu gaat om een uitgebreide discussie of het voorlezen van een verhaaltje voor het slapen voor de kleinkinderen via de telefoon - de KX-TU110 houdt het 5 uur uit met bellen en tot 22 uur in stand-by.

  Heldere zaklamp met LED-licht
  De heldere LED-zaklamp is volledig geintegreerd in het bovenste deel van de KX-TU110. Hij is handig en klaar voor gebruik op ieder moment: wanneer je laat thuiskomt of wanneer je een spannend boek wilt lezen in het donker.

  Handige volumeregeling
  Het volume van de mobiele telefoon Easy Use kan snel worden aangepast met behulp van de gemakkelijk te bereiken volumeknop aan de zijkant van de telefoon.
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijBluetooth