Panasonic KX-TU110 mobiele telefoon, Zwart

  PanasonicKX-TU110 mobiele telefoon

  39.95
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Panasonic KX-TU110 mobiele telefoon

  Panasonic mobiele telefoon KX-TU110EXB

  Seniorentelefoon voor eenvoudig gebruik om gemakkelijk in contact te blijven.
  De KX-TU110 is een seniorentelefoon die alle nodige functies bezit zonder te veel toeters en bellen. De telefoon beschikt over functies zoals, handsfree bellen, SOS functie, volume regeling aan de zijkant, een zaklamp, een sterke batterij en dit alles met een goed leesbaar LCD scherm.

  Heldere toetsen en scherm
  Het LCD-scherm heeft een heldere kleurendisplay met grote pictogrammen voor de leesbaarheid en het gebruiksgemak. Het scherm zorgt er ook voor dat alle opties in het menu, de huidige tijd en datum en beller-informatie op een leesbare manier worden weergegeven.
  Het toetsenbord van de telefoon is speciaal ontworpen om ook in slechte lichtomstandigheden makkelijk gebruikt te worden. Door de grote en gescheiden toetsen is het typen van berichten ook een makkie.

  SOS knop
  Deze telefoon is voorzien van een SOS knop die automatisch vijf telefoonnummers contacteert in geval van nood. Een druk op de knop aan de achterzijde en de berichten worden verstuurd. Als de eerste niet reageert binnen een bepaalde periode, wordt er een bericht gestuurd naar het volgende nummer.

  Heldere zaklamp
  In de bovenkant van de KX-TU110 is een zaklamp geïntegreerd. Deze heldere LED-zaklamp is handig voor als je laat thuiskomt of wanneer je een boek wilt lezen in het donker.
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijBluetooth