Panasonic H-X1025E objectief LEICA DG 25mm F1.7 ASPH, Zwart

  PanasonicH-X1025E objectief LEICA DG 25mm F1.7 ASPH

  1999.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Panasonic H-X1025E objectief LEICA DG 25mm F1.7 ASPH

  Panasonic LEICA DG VARIO - SUMMILUX 10-25mm / F1.7 ASPH

  Micro Four Thirds 10-25mm standaardzoomlens / 20-50mm (vergelijkbaar met 35mm camera)

  F1.7-herderheid over het gehele zoombereik
  De LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25 mm (equivalent van een 35 mm-camera: 20-50 mm) is de eerste lens die ooit F1.7-helderheid kan leveren over het hele zoombereik.
  LEICA DG Lens - ultieme optiek
  Helderheid tot aan de randen van de foto's. Verwormingen worden  voorkomen zodat je nauwkeurige, scherpe foto's kunt maken.

  Spatwater- stof en vorstbestendig
  Deze lens is stof- en spatwaterbestendig en is ontworpen voor gebruik bij temperaturen tot aan -10 graden Celsius, robuust genoeg om zelfs zwaar gebruik in het veld te doorstaan. Het beschermt het interne lenssysteem tegen zand, regen en nog veel meer, waardoor het perfect geschikt is voor fotograferen onder zware omstandigheden.

  Video Support: Perfecte video-opnames
  Video Suport biedt een gebruiker alles wat hij nodig heeft om opnames te maken met de LUMIX-camera. De camera voert niet alleen soepel diafragmawijzigingen uit zonder plotselinge wijzigingen in belichting, naar beschikt ook over een stil design voor een betere opname van het geluid van de scène. Bovendien zorgt de indrukwekkende AF-prestatie van deze lens voor uitstekende 4K-video, waarbij nauwkeurig scherpstellen essentieel is.

  H-X1025
  Asferische lenzen (ASPH-lenzen) zijn compact en licht, om doeltreffend sferische afwijkingen en vervorming te voorkomen. 
  Lenzen met Extra Low Dispersion (ED) corrigeren chromatische aberratie en leveren scherpe, contrastrijke beelden met heldere kleuren van hoek tot hoek.
  De ultrahoge brekingsindex (UHR)-lens verbetert optische prestaties, vermindert de grootte en het gewicht en zorgt voor een uniforme beeldkwaliteit van het midden naar de randen van het beeld.

  Met een enkele compacte, lichtgewicht lens kunnen fotografen uitgestrekte landschappen vastleggen met een dramatisch perspectief, onberispelijke opnamen maken bij weinig licht en aantrekkelijke portretten samenstellen met een onderscheidend bokeh-effect op de achtergrond. Bovendien kunnen gebruikers met de irisregeling video-opnames maken met uitzonderlijk vloeiende veranderingen in belichting bij zooming of panning. Er kan worden geschakeld tussen stilstaande fotografie en video om altijd te genieten van hetzelfde uitstekende niveau van expressieve kracht.

  Specificaties
  Lenssysteem
  - Lensstructuur (elementen/groepen): 17/12
  - Lens type: Standaardzoomlens
  - Type fotografie: Landschap
  - Maximaal diafragma (f/): 1.7
  - Minimaal diafragma (f/): 16
  - Aantal diafragma bladen: 9
  - Dichtstbijzijnde focus afstand: 0,28 m
  - Lensvatting: Micro Four Thirds
  - Brandpuntbereik 35 mm equiv.: 20-50 mm
  - Brandpuntbereik: 10-25 mm
  Prestatie
  - Compatibele producten: Panasonic / Olympus camera's

  Gewicht en omvang
  - Gewicht: 690 gram
  - Afmetingen: 8,76 x 12,8 cm
  - Maat filter: 7.7 cm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie