Panasonic H-FSA14140E objectief 14-140mm F3.5-5.6 O.I.S., Zwart

  PanasonicH-FSA14140E objectief 14-140mm F3.5-5.6 O.I.S.

  587.46
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Panasonic H-FSA14140E objectief 14-140mm F3.5-5.6 O.I.S.

  H-FSA14140 Voor elke situatie
  Deze stof- en spatbestendige lens is compact genoeg om overal mee naar toe te nemen, waardoor je scala aan activiteiten aanzienlijk wordt uitgebreid. Gebruik het om voorwerpen van dichtbij te bekijken of om portretten met een geringe scherpte/diepte te maken. Dankzij het uitgebreide interne systeem is deze lens flink verkleind en vormt hij en perfecte aanvulling op de krachtige 10x optische zoom. Het minimaliseert ook vervorming en chromatische aberratie voor een scherp contrast en contouren met al je landschap-, portret-, close-upfotografie of meer.

  Stof- en Spatbestendig: Creatievere opties
  Trotseer de elementen in bijna elke weersomstandigheid of opnamelocatie. Deze lens heeft een stof- en spatbestendige constructie die sterk genoeg is om zelfs intensief gebruik op locaties te weerstaan. Het beschermt het interne lenssysteem tegen zand, regen en nog veel meer, waardoor het geschikt is voor fotograferen onder zware omstandigheden. Nu houdt niets je nog tegen om de creatieve natuur- of landschapsopnamen te maken waarvan elke fotograaf droomt.

  Krachtige OIS: Ultrascherpe foto's
  Zorgeloos en spontaan scènes vastleggen. De optische beeldstabilisatietechnologie (OIS) die rechtstreeks is ingebouwd in de lens, zorgt voor een schitterende uitstraling van de foto's, met scherpe, onbewogen fotocontouren over het gehele beeld.
  Deze geavanceerde technologie, een verdere ontwikkeling van het zeer populaire MEGA OIS, compenseert onmiddellijk zelfs grote camerabewegingen en trillingen die zich kunnen voordoen tijdens het fotograferen.

  Video Support: Perfecte video-opnames
  Video Support biedt een gebruiker alles wat hij nodig heeft om opnames te maken met de LUMIX-camera. De camera voert niet alleen soepele diafragmawijzigingen uit zonder plotselinge wijzigingen in belichting, maar beschikt ook over een stil design voor een betere opname van het geluid van de scène. Bovendien zorgt de indrukwekkende AF-prestatie van deze lens voor uitstekende 4K-video, waarbij scherpstellen essentieel is.

  14 Elementen in 12 groepen
  Asferische lenzen (ASPH-lenzen) zijn compact en licht, om doeltreffend sferische afwijkingen en vervorming te voorkomen.
  Lenzen met Extra Low Dispersion (ED) corrigeren chromatische aberratie en leveren scherpe, contrastrijke beelden met heldere kleuren van hoek tot hoek.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer van Panasonic