Panasonic DC-GX880KEGK systeemcamera

  PanasonicDC-GX880KEGK systeemcamera

  387.86
  Zwart
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Panasonic DC-GX880KEGK systeemcamera

  De Panasonic DC-GX880KEGKis een slanke en stijlvolle systeemcamera die speciaal is ontworpen voor het maken van de mooiste selfies. De compacte body heeft een ingebouwde flits, één van de vele functies die deze camera erg gebruiksvriendelijk maken. Je maakt hoogwaardige, levensechte afbeeldingen met een uitstekende resolutie, hoog contrast en een indrukwekkende kleurweergave. De LUMIX combineert de digitale Live MOS-sensor en Venus Engine en zorgt zo voor heldere beelden met minimaal geluid, zelfs in situaties met weinig licht en een maximale gevoeligheid van ISO 25600.

  4K Photo
  Of het nu gaat om een feestmoment, een groepsselfie of je hond die gewoon niet stil wil zitten, je kunt het beste moment met 30 frames per seconde vastleggen en opslaan als een equivalent beeld van 8 megapixels.

  Dual shutter en draaibaar scherm
  Bij het nemen van selfies is het 3.0-inch 180 graden flip-up touchscreen en de Dual Shutter erg handig. De functieknop Fn3 biedt een extra manier om de sluiter te bedienen wanneer je de camera alleen in je linker- of rechterhand houdt.

  Post Focus - Maak nu de foto, kies het focuspunt later
  Zelfs na het maken van de foto kunt beslissen wat je wilt scherpstellen De Post Focus-functie geeft je de mogelijkheid om dat te doen. Leg de scene vast, bekijk het beeld en raak het deel van de foto aan dat je wilt scherp stellen.

  Focus Stacking - Bepaal het focusgebied later
  Met de Focus Stacking-functie kun je het focusgebied aanpassen door meerdere beelden samen te voegen. Je kunt een afbeelding krijgen met precies het soort defocus dat je zoekt, dat perfect bij macro-opnames past. 

  Draadloos verbonden
  Met de Panasonic Image App op een smartphone of tablet kun je je fot's direct uploaden en op sociale media delen.

  Specificaties
  -Type beeldsensor: CMOS
  - Opklapbaar 3.0 inch touchscreen
  - Self Shot-modus met verschillende functies
  - 16 megapixel Digital Live MOS-sensor
  - Venus Engine
  - 4K video met 30p/25p
  - Snelle en nauwkeurige autofocus
  - Stroomvoorziening via USB
  - Afmetingen 106,5 x 64,6 x 33,3 mm
  - Gewicht: 337 gram
  lees meer

  Specificaties

  Kantelbaar LCD-schermFull HD-filmWifiGarantieTouchscreen