Panasonic DC-G90HEG-K systeemcamera

  PanasonicDC-G90HEG-K systeemcamera

  1189.47
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Panasonic DC-G90HEG-K systeemcamera

  Deze  Panasonic Lumix DC-G90HEG-K is een stof- en spatbestendig systeemcamera die ideaal is voor professionele fotografie. Met de LUMIX G90 leg je  onvergetelijke momenten haarscherp vast.
  Snelle opnames of uitgebreide 4K video - de LUMIX G90 is op alles voorbereid. Ontworpen voor een eenvoudig gebruik en hoge mobiliteit. De G90 beschikt over een 20.3-megapixel Digital Live MOS sensor, de laatste Venus Engine en een 5-assige Dual I.S.2 beeldstabilisatie.
  Heldere en duidelijke beelden met hoge precisie
  De LUMIX G90 is voorzien van een gloednieuwe 20-megapixel MOS-sensor zonder low-pass filter. De combinatie van een krachtige Venus Engine en de verwijdering van de low-pass filter verbetert de resolutie en minimaliseert moiré-effecten.

  Mis nooit meer ultrasnelle momenten
  De LUMIX G90 biedt autofocus op hoge snelheid (0.07 sec) met behulp van DFD-technologie (240fps) en stelt jouw in staat verbluffende foto's te maken, zelfs wanneer onderwerpen erg snel bewegen.

  Altijd scherpe beelden
  Door de combinatie van de body-en lensstabilisatietechnologie zorgt de geïntegreerde 5-assige Dual I.S.2 altijd voor scherpe beelden met een 5-stops-correctievermogen.

  Videoprestaties die aan alle behoeften voldoen
  Video's maken was nog nooit zo gemakkelijk. De LUMIX G90 biedt een onbeperkte 4K 30/25P-opnametijd en een vooraf geïnstalleerde VLOG-L-functie. Daarnaast is een snelle video-opname met 60, 90 en 120 fps en een nieuw toegevoegde microfoon-/hoofdtelefoonaansluiting beschikbaar.

  Neem een kijkje van dichtbij
  Je kan je opnamen eenvoudig framen met de hoge snelheid OLED Live Viewfinder (0.74x vergroting) of het handige 3-inch OLED-scherm met vrije hoek (1.040K-puntresolutie).

  Leg met gemak de sterrenhemel vast
  De nieuw toegevoegde Live View Compositie-functie van de LUMIX G90 biedt een eenvoudige en handige manier om indrukwekkende foto's te maken van een hemel vol sterren of verbazingwekkend vuurwerk.
  lees meer

  Specificaties

  Kantelbaar LCD-schermFull HD-filmWifiGarantieTouchscreen