overzicht
Pampers Baby-Dry maat 7 (15+ kg) 21 luiers
 • Uitverkocht

  PampersBaby-Dry maat 7 (15+ kg) 21 luiers

  9.99
  4746 reviews
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Pampers

  Pampers Baby-Dry maat 7 (15+ kg) 21 luiers

  Pampers Baby-Dry luiers met unieke luchtdoorlatende banen voor een droge huid die kan ademen, de hele nacht lang.
  Help je baby ’s nachts een fris gevoel te geven en s’ochtends wakker te worden met droge billetjes met Pampers Baby-Dry luiers. Deze midpack maat 7 is geschikt voor baby’s met een gewicht van 15 kilo of zwaarder. Het pakket bevat 21 luiers.

  De nieuwe luchtdoorlatende banen creëren ruimte waardoor lucht vrij kan circuleren binnenin de luier. Daarnaast helpt een ultra absorberend laagje vocht gelijkmatig te verdelen en weg te houden van de babyhuid. Dit zorgt voor een droge babyhuid ’s nachts en drogere billetjes in de ochtend.

  Voordelen en kenmerken
  - zekerheid voor een vertrouwd droog gevoel vanwege een absorberende laag die vocht gelijkmatig verdeeld en microparels die vocht vasthouden
  - de zachte, rekbare zijkanten creëren een goede, comfortabele pasvorm
  - dermatologisch getest. Vrij van de 26 allergenen uit de EU lijst
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.6(4746 reviews)
  Meest recent

  SUPER LUIER

  De Luiers van Pampers zijn geweldig voor de billetjes van onze kleine meid. Ze kan een hele nacht rustig slapen zonder een natte pyjama of bed, super!

  ook geplaatst op pampers.nl

  Babydry is babynat

  Jammer genoeg niet tevreden! Telkens nat ‘s morgens. Dat was niet het geval met premium protect. Jammer van die 4 pakken

  ook geplaatst op pampers.nl

  Kwaliteitsvolle pampers

  Ik gebruik deze pampers altijd voor mijn zoontje. Hij ondervind nooit irritatie en is altijd droog.

  ook geplaatst op pampers.nl

  heel tevreden

  mijn dochter vind de tekeningen op de luiers geweldig hierdoor doet ze snachts alsnog met plezier een luier aan. ik heb ze altijd gekocht en vond ze geweldig .nooit geen lekkage , dochter voelt steeds droog aan en ze zitten comfortabel volgens haar.enige kleine nadeel is dat ze niet goedkoop zijn . maar dankzij jullie kortingsbonnen is het toch voor iedereen haalbaar om deze luiers te kunnen kopen.

  ook geplaatst op pampers.nl

  Niet droog

  Mijn dochter plast in grote hoeveelheden. Met deze luiers lekt ze met regelmaat door, omdat het lijkt alsof de luiers dit niet aan kunnen. De normale protection luiers kunnen dit wel en geven nooit geen problemen.

  ook geplaatst op pampers.nl

  comfortabel zonder lekjes

  Altijd al fan geweest van pampers maar nu nog meer. Een droog gevoel ook na een hele nacht, alsook geen lekjes. Comfortabel.

  ook geplaatst op pampers.nl

  Super tevreden

  Super pamper gebruik hem nu voor het vierde kindje , mijn kindjes hebben ook nooit luieruitslag gehad. Voor mij de nummer 1 van pampers

  ook geplaatst op pampers.nl

  zeer tevreden en leuke tekenin

  zeer tevreden en leuke prentjes.kindje kan er makkelijk inbewegen.niks dan positief

  ook geplaatst op pampers.nl

  Mijn kindje staat klets nat op

  Nu al enkele dagen deze Pampers aan het gebruiken en ik ben echt niet tevreden. Up to 12h. Echt niet, 4u zelfs niet. Vanmorgen heb ik hem kletsnat uit z’n bedje gehaald. En zojuist na z’n dutje weer. Ik heb er zelfs foto’s van genomen. Ik heb echt spijt dat ik 2maxi pakken heb gekocht. Wel jammer want als ik de premium pamperbroekjes gebruik dan heb heeft hij daar geen last van.

  ook geplaatst op pampers.nl

  baby dry

  vind deze niet zo goed. de kleertjes worden nat na 2 uurtjes (als hij ze 's nachts aan heeft is hij 's morgens gans nat) de pasvorm is ook niet het zelfde, ze vallen kleiner uit tegenover de andere

  ook geplaatst op pampers.nl

  toegevoegd aan winkelmand