Pak van mijn hart (Blu-ray)
 • -20%

  Pak van mijn hart (Blu-ray)

  9.997.99je bespaart 2.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Pak van mijn hart (Blu-ray)

  In de romantische komedie Pak van mijn Hart runnen de broers Tom en Niek het kledingverhuurbedrijf van hun vader Tom, ex-soapster, neemt zijn werk en relaties niet zo serieus. Daarentegen stort familieman Niek zich volledig op het werk tot ongenoegen van zijn vrouw Karin. De broers zijn zojuist met de voorbereidingen voor de feestmaand begonnen, als de aantrekkelijke Julia hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod dat alles verandert. Tom en Niek worden door deze klus geconfronteerd met de liefde en hun familie. Daardoor komt er voor de broers in de feestmaand wel heel veel op het spel te staan…  Extra's:

  Bloopers
  Kerst-videoclip Nick & Simon - “Pak Van Mijn Hart”
  Trailer
  Verwijderde scene
  Videoclip Nick & Simon - “Pak Van Mijn Hart”
  lees meer

  Specificaties