Owleez Hooty Pink
 • uitverkocht

  OwleezHooty Pink

  24.9554.95je bespaart 30.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Owleez Hooty Pink

  Kan JIJ Owleez leren vliegen? Maak kennis met Owleez, het allereerste interactieve speelgoeddier dat ECHT kan vliegen! Deze schattige babyuil kan niet leren zonder je hulp naar binnen te vliegen en samen oefenen is zo leuk! Hoe meer je oefent, hoe comfortabeler ze wordt. Plaats haar in het meegeleverde nest en kijk hoe ze haar vleugels spreidt en op magische wijze het vliegtuig uit het nest neemt! Elke Owleez-vlucht is anders - je kunt haar zien zweven, haar helpen vliegen of haar troosten na een crash. Ze is gemaakt van duurzame en lichtgewicht materialen, dus als ze crasht, is het goed, het hoort allemaal bij leren! Met meer dan 100 interactieve geluiden en bewegingen reageert Owleez op je aanraking, liefde en zorg. Voed haar de bessen als ze honger heeft. Ze is graag huisdier, kietelde, wiegde in slaap en hield van, en zal je haar humeur laten weten door haar oogkleur te veranderen! Het is eenvoudig om Owleez op te laden met de ingebouwde USB-kabel van het nest. Plaats haar in het nest en blijf spelen terwijl ze oplaadt! Leer je eigen babyuil hoe te vliegen met Owleez!

  - INTERACTIEF VLIEGEND HUISDIERSPEELGOED: Ik ben Owleez, het interactieve babyuilspeelgoed dat ECHT kan vliegen, maar ik heb je hulp nodig! Kun jij het me leren? Hoe meer we samen oefenen, hoe beter ik vlieg!
  - REAGEERT OP AANRAKING: Ik reageer op jouw aanraking, beweging en verzorging. Hou van me, aai me, kietel me, laat me dansen - ik hou van dansen en zingen! Als ik honger heb, geef me dan mijn bessenaccessoire... lekker!
  - MEER DAN 100 GELUIDEN EN BEWEGINGEN: Ik heb meer dan 100 geluiden en bewegingen en kan mijn stemming laten zien door mijn oogkleur te veranderen!
  - USB-OPLAADBAAR: Zet me in mijn nest om me gemakkelijk op te laden met de ingebouwde USB-kabel. We kunnen samen blijven spelen terwijl ik aan het opladen ben!
  lees meer

  Specificaties

  Geluid
  Muziek
  Licht
  Beweging
  MerkOwleez
  Min. leeftijd (jaar)6
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.