Overwatch (Legendary edition) (PlayStation 4)
 • -59%

  Overwatch (Legendary edition) (PlayStation 4)

  48.9919.99je bespaart 29.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Overwatch (Legendary edition) (PlayStation 4)

  - DE WERELD HEEFT HELDEN NODIG: Soldaten. Wetenschappers. Avonturiers. Rare schepsels.
  Er is een wereldwijde crisis aan de gang. Daarom werd er een internationaal team van helden opgericht om de vrede te herstellen in een door oorlog verscheurde wereld: Overwatch.
  Overwatch maakte een einde aan de crisis en hielp mee de vrede te bewaren in de decennia die volgden. Dankzij hen brak er een tijdperk van exploratie, innovatie en ontdekkingen aan. Maar na vele jaren verwaterde hun invloed en werd het team uiteindelijk ontbonden.

  - KIES EEN HELD: In Overwatch speelt een bende bijzondere helden de hoofdrol: kruip in de huid van een avontuurlijke tijdreiziger, gepantserde krijger met rakethamer of robotmonnik uit de zevende hemel. Elke held heeft een eigen speelstijl. Beheers hun vaardigheden om hun volledige potentieel te benutten. Elke held is uniek.

  - SPEEL JE ROL: Of je nu de lakens uitdeelt aan het front, defensieve dekking biedt met je energieschild of je bondgenoten steunt door de schade die ze aanrichten te vergroten – de vaardigheden van elke held vormen een onmisbaar onderdeel van het team. Leren gebruikmaken van je vaardigheden en inspelen op die van je teamgenoten is de sleutel tot de overwinning.

  - TEAMDOELSTELLINGEN: Verschillende heldenteams strijden over de hele planeet. Of je nu de geheimen van de mysterieuze Temple of Anubis moet beschermen of een EMP-wapen ongedeerd langs King's Row moet begeleiden: de wereld is één groot slagveld

  lees meer

  Specificaties