Outlast trinity (Xbox One)
 • -15%

  Outlast trinity (Xbox One)

  31.9926.99je bespaart 5.-
  vandaag besteld, dinsdag in huisverzending door onze partner

  Outlast trinity (Xbox One)

  Outlast Trinity is de ultieme horror bundel met meer dan 20 uur aan angstaanjagende gameplay in Outlast 1, Outlast Whistleblower en de geheel nieuwe Outlast 2.
  De hel is een experiment dat je niet kunt overleven in Outlast, een first-person survival-horrorspel dat is ontwikkeld door veteranen van enkele van de grootste gamefranchises uit de geschiedenis. Als onderzoeksjournalist Miles Upshur, verken Mount Massive Asylum en probeer lang genoeg te overleven om zijn vreselijke geheim te ontdekken ... als je durft. Outlast is een echte survival-horrorervaring die tot doel heeft te laten zien dat de meest angstaanjagende monsters van allemaal afkomstig zijn van de menselijke geest.
  In de afgelegen bergen van Colorado wachten verschrikkingen binnen Mount Massive Asylum. Een lang geleden verlaten huis voor geesteszieken, onlangs heropend door de afdeling "onderzoek en liefdadigheid" van de transnationale Murkoff Corporation, heeft het asiel in strikte geheimhouding gewerkt ... Tot nu toe. Op een tip van een anonieme bron breekt onafhankelijke journalist Miles Upshur de faciliteit in en wat hij ontdekt, loopt een angstaanjagende scheidslijn tussen wetenschap en religie, de natuur en iets anders volledig. Eenmaal binnen ligt zijn enige kans om te ontsnappen bij de verschrikkelijke waarheid in het hart van Mount Massive.

  Kenmerken:
  - True Survival Horror Experience: je bent geen jager - als je de gruwelen van het gesticht wilt overleven, is je enige kans om te rennen ... of te verbergen.
  - Meeslepende graphics: afbeeldingen van AAA-kwaliteit bieden spelers een gedetailleerde, angstaanjagende wereld om te verkennen.
  - Hide and Sneak: Stealth-based gameplay, met op parkour geïnspireerde platform-elementen.
  - Onvoorspelbare vijanden: spelers kunnen niet weten wanneer - en van waar - een van de angstaanjagende bewoners van het asiel hen eindelijk zullen inhalen.
  - Echte horror: de setting en karakters van Outlast zijn geïnspireerd door echte gestichten en gevallen van criminele waanzin.
  lees meer

  Specificaties