Outdoorchef P-420 E elektrische barbecue, Zwart

  OutdoorchefP-420 E elektrische barbecue

  249.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Outdoorchef P-420 E elektrische barbecue

  Deze P-420 E van Outdoorchef is een compacte, elektrische kogelbarbecue voorzien van een grilrooster met een diameter van 39,5 cm. Dankzij de kogelvorm van de barbecue is het met een gesloten deksel niet meer nodig om het vlees om te draaien, het vlees wordt namelijk ook van boven verwarmd. De hitte in de kuip behaalt makkelijk 300°C. De kuip van de barbecue is gemaakt van porselein geëmailleerd staal.

  De werkhoogte bedraagt 73 cm en het vermogen van de barbecue bedraagt 2000 W. De P-420 E heeft temperatuurstanden. Het verwarmingssysteem werkt met een warmtereflector. Deze reflector is te verwisselen.

  Easy Flip trechter
  Met de Easy Flip trechter in deze barbecue is het mogelijk om zowel direct als indirect te grillen. Door de trechter met de smalle opening naar boven te plaatsen grill je direct, als de smalle opening onder is geplaatst grill je indirect. Bij het direct grillen werk je op zeer hoge temperatuur en komt er zeer veel hitte op het rooster, handig voor een mooi grilpatroon op het biefstuk. Bij het indirecte grillen is de hitteverdeling binnen de gesloten barbecue gelijkmatiger, ideaal voor langzame garing van vlees en het stoven van groente. De Easy Flip trechter is gemakkelijk om te draaien.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie