Outdoorchef Chelsea 480 C houtskoolbarbecue, Zwart

  OutdoorchefChelsea 480 C houtskoolbarbecue

  199.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Outdoorchef Chelsea 480 C houtskoolbarbecue

  Deze Chelsea 480 C van Outdoorchef is een robuuste houtskoolbarbecue met een grillrooster van 45 cm. De barbecue beschikt over een trechter (Easy Flip) die het mogelijk maakt om zowel direct- als indirect te grillen. Het grillrooster van deze barbecue heeft een gedeelte dat je gemakkelijk kunt openen, zo kun je gemakkelijk en veilig kolen of briketten bijvullen.

  De Chelsea heeft een deksel met geïntegreerde thermometer. Deze deksel is tevens voorzien van een dekselhouder. Zo hang je de deksel makkelijk weg en heb je 2 handen vrij om het vlees aan te vallen. De meegeleverde bestekhouder is makkelijk aan de deksel te bevestigen. Zowel de ketel, de trechter als ook het rooster zijn porselein geëmailleerd. Het onderstel is gepoedercoat en voorzien van 2 kunststof wielen zodat je de barbecue gemakkelijk kunt verplaatsen.

  Easy Flip trechter
  Met de Easy Flip trechter in deze barbecue is het mogelijk om zowel direct als indirect te grillen. Door de trechter met de smalle opening naar boven te plaatsen grill je direct, als de smalle opening onder is geplaatst grill je indirect. Bij het direct grillen werk je op zeer hoge temperatuur en komt er zeer veel hitte op het rooster, handig voor een mooi grilpatroon op het biefstuk. Bij het indirecte grillen is de hitteverdeling binnen de gesloten barbecue gelijkmatiger, ideaal voor langzame garing van vlees en het stoven van groente. De Easy Flip trechter is gemakkelijk om te draaien.

  De werkhoogte van 77 cm maakt de barbecue comfortabel om mee te barbecueën, ook als je iets langer bent dan gemiddeld.

  Kenmerken:
  - Lengte: 69cm
  - Breedte: 65cm
  - Hoogte: 98cm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie