Outdoorchef Australia 425 G gasbarbecue, Zwart

  OutdoorchefAustralia 425 G gasbarbecue

  699.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Outdoorchef Australia 425 G gasbarbecue

  De Australia 425G gasbarbecue van Outdoorchef is een moderne gasbarbecue voorzien van alle gemakken. Deze moderne barbecue is voorzien van RVS details voor een strak aanzicht en misstaat in geen enkele tuin. De Australia 425G heeft twee openslaande deuren, twee inklapbare zijtafels, een thermometer, een porcelein geëmailleerd deksel en 4 ijzersterke RVS branders.

  Branders
  De vier sterke branders van de barbecue behalen gezamenlijk het hoge aantal van 16800Watt. Met deze branders kun je makkelijk de keuze maken tussen direct en indirect grillen door alle of juist een aantal branders aan te steken. Naast deze vier sterke branders in de barbecue, heeft ook de linker zijtafel nog een brander. Deze brander heeft een vermogen van 3840Watt en is perfect voor het warmhouden van sausjes of het verwarmen van groenten.

  Thermometer
  Je wilt natuurlijk altijd overzicht houden over de temperatuur in de barbecue en je wilt voorkomen dat het vlees, de groenten of de vis aanbrandt. Hiervoor zit er een thermometer op de barbecue. Deze thermometer houdt de temperatuur voor je in de gaten, zodat je dat zelf niet hoeft te doen.

  Vlamafdekkapjes
  De barbecue heeft speciale vlamafdekkapjes om de gietijzeren branders. Hoe vaak komt het wel niet voor dat door het druppende vet de vlam ineens omhoog schiet? Met de Australia gasbarbecue heb je hier geen last meer van, de afdekkapjes zorgen ervoor dat het vet langs de vlam gaat, waardoor het niet in aanraking komt de vlam. Jouw voordeel? Het vlees zal niet per ongeluk snel verbrand worden door een onverwachte vlam!

  Werkoppervlak
  De Australia 425G gasbarbecue heeft een groot grilloppervlak van 64 x 44,5cm en is daarmee uitermate geschikt voor grote tuinfeesten of buurt barbecues. Het voordeel van dit grootte werkoppervlak is dat je kunt kiezen of je alle gedeeltes voluit aan wilt hebben staan, of dat je meer indirect gaat grillen.

  Opbergruimte
  Naast dat de barbecue voorzien is van twee zijtafels, heeft deze ook achter het deurtje meer dan voldoende ruimte om genoeg spullen op te bergen. Zo kun je hier je gasfles, aansluitingen en andere toebehoren in bewaren om te voorkomen dat je deze kwijt raakt.

  Mobiel
  Het voordeel van de Australia 425G gasbarbecue is dat deze, naast dat deze zeer krachtig is, ook zeer mobiel is. Je kunt deze makkelijk verplaatsen, meenemen of opruimen. Het is daarom niet nodig om deze de hele zomer buiten te laten staan, je kunt hem makkelijk even binnen zetten.

  Schoonmaken
  Eenmaal klaar met barbecueën wil je natuurlijk zo snel mogelijk de barbecue weer schoon hebben. Met de verschillende handigheidjes bij deze barbecue is dit geen enkel probleem. De Australia heeft een uitneembare plaat onder de gietijzeren branders en een extra vetopvangbakje om te voorkomen dat dit onnodige viezigheid in de barbecue veroorzaakt. Daarnaast is het rooster porselein geëmailleerd waardoor dit niet snel aanbakt en je dit makkelijk kunt afnemen.

  Kenmerken:
  Afmetingen: 117 x 139 x 56 cm (H x B x D)
  Gewicht: 54,0 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie