Outdoorchef Australia 325 G gasbarbecue, Zwart
 • Lentedeals!

  OutdoorchefAustralia 325 G gasbarbecue

  476.-529.-je bespaart 53.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Lentedeals

  Lentedeals

  Profiteer nu van tot 20% korting op barbecues. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs.

  Outdoorchef Australia 325 G gasbarbecue

  De Australia 325G gasbarbecue van Outdoorchef is een aanwinst in elke tuin. Met deze moderne buitenkeuken heb je een sterke en robuuste barbecue waar je de hele zomer door van kunt genieten. Je kunt de barbecue gebruiken voor een kleine barbecue in de familie, maar is ook perfect te gebruiken bij een tuinfeest als je meerdere mensen op bezoek hebt. Deze onopvallende krachtpatser heeft onverwoestbare gietijzeren branders, welke de hitte optimaal verdeelt over het grote grilloppervlak.

  Branders
  Deze gasbarbecue heeft vier gietijzeren branders. Drie van de vier branders zijn verscholen in de barbecue en hebben een vermogen van 7500Watt. De laatste brander is de zijbrander op de linker uitklaptafel. Deze zijbrander heeft een vermogen van 3840Watt. Je kunt ervoor kiezen om de branders individueel aan - en uit te schakelen. Hiermee kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om indirect te grillen door het vlees in het midden neer te leggen en enkel de twee branders aan de zijkant te gebruiken.

  Thermometer
  Je wilt natuurlijk altijd overzicht houden over de temperatuur in de barbecue en je wilt voorkomen dat het vlees, de groenten of de vis aanbrandt. Hiervoor zit er een thermometer op de barbecue. Deze thermometer houdt de temperatuur voor je in de gaten, zodat je dat zelf niet hoeft te doen.

  Vlamafdekkapjes
  De barbecue heeft speciale vlamafdekkapjes om de gietijzeren branders. Hoe vaak komt het wel niet voor dat door het druppende vet de vlam ineens omhoog schiet? Met de Australia gasbarbecue heb je hier geen last meer van, de afdekkapjes zorgen ervoor dat het vet langs de vlam gaat, waardoor het niet in aanraking komt de vlam. Jouw voordeel? Het vlees zal niet per ongeluk snel verbrand worden door een onverwachte vlam!

  Werkoppervlak
  De barbecue heeft een groot werkoppervlak van 46,5 x 44,5 centimeter. Dit werkoppervlak biedt meer dan voldoende ruimte voor een grote hoeveelheid aan vlees, groenten en vis.

  Opbergruimte
  Naast dat de barbecue voorzien is van twee zijtafels, heeft deze ook achter het deurtje meer dan voldoende ruimte om genoeg spullen op te bergen. Zo kun je hier je gasfles, aansluitingen en andere toebehoren in bewaren om te voorkomen dat je deze kwijt raakt.

  Mobiel
  Het voordeel van de Australia 325G gasbarbecue is dat deze, naast dat deze zeer krachtig is, ook zeer mobiel is. Je kunt deze makkelijk verplaatsen, meenemen of opruimen. Het is daarom niet nodig om deze de hele zomer buiten te laten staan, je kunt hem makkelijk even binnen zetten.

  Schoonmaken
  Eenmaal klaar met barbecueën wil je natuurlijk zo snel mogelijk de barbecue weer schoon hebben. Met de verschillende handigheidjes bij deze barbecue is dit geen enkel probleem. De Australia heeft een uitneembare plaat onder de gietijzeren branders en een extra vetopvangbakje om te voorkomen dat dit onnodige viezigheid in de barbecue veroorzaakt. Daarnaast is het rooster porselein geëmailleerd waardoor dit niet snel aanbakt en je dit makkelijk kunt afnemen.

  Kenmerken:
  Afmetingen: 111 x 122 x 59 cm (H x B x D)
  Gewicht: 37,0 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie