Outdoor Covers tuinmeubelhoes tuinset + bobbin (185 x 150 cm), Tuinset + bobbin, (lxbxh) 185x150x95 cm

  Outdoor Coverstuinmeubelhoes tuinset + bobbin (185 x 150 cm)

  47.95
  Tuinset + bobbin
  (lxbxh) 185x150x95 cm
  vandaag besteld, morgen in huis

  Outdoor Covers tuinmeubelhoes tuinset + bobbin (185 x 150 cm)

  Deze tuinmeubelhoes beschermt jouw tuinset en zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van de set. De tuinmeubelhoes is geschikt voor een tuinset met vier tot zes stoelen en een tuintafel met een maximum lengte van 180 cm. Naast de hoes wordt er een bobbin meegeleverd. Dit is een klein uitklapbaar standaard die zorgt voor meer lucht tussen het tafelblad en de hoes, zodat er meer ventilatie is. Zet de bobbin op tafel en doe vervolgens de tuinmeubelhoes er over heen.

  De tuinmeubelhoes is gemaakt van een luxe PP textiel met coating. Hierdoor is de hoes waterdicht (ook bij de naden), uv-bestendig, kleurvast en vuilafstotend. De hoes kan dicht gemaakt worden door het klittenband op de hoeken en is gemaakt van een duurzaam en recyclebaar materiaal.

  Tip
  Dek de tuinset alleen af wanneer de set droog is om vochtschade te voorkomen. Haal daarnaast plassen water van de hoes na een flinke regenbui en laat het tuinmeubel regelmatig even luchten door de hoes er af te halen, ook als je de bobbin gebruikt. Eventuele kussens droog en binnen opbergen.

  Garantie
  Op alle tuinmeubelhoezen van Outdoor Covers zit 2 jaar garantie. Dit betekent dat je altijd beroep kan doen op deze garantie, ook bij scheuren, kapotte ritsen en het verkleuren van de hoes.

  Afmetingen
  - Lengte: 185 cm
  - Breedte: 150 cm
  - Hoogte: 95 cm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie