overzicht
Oral-B Trizone 700 elektrische tandenborstel

  Oral-BTrizone 700 elektrische tandenborstel

  46.95
  1 review
  vandaag besteld, morgen in huis

  Oral-B Trizone 700 elektrische tandenborstel

  Superieure 3D-reinigingsactie veegt tussen de tanden, trilt en pulseert om zo meer tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel.
  De Oral-B TriZone 700 elektrische tandenborstel biedt een superieure reiniging dan een gewone manuele tandenborstel. Het ontwerp van de TriZone opzetborstel zorgt ervoor dat de achterste tanden worden bereikt, reinigt het oppervlak van de tanden en veegt tussen de tanden. Poets zoals je dat zou doen met een manuele tandenborstel, maar met de extra voordelen van een elektrische reinigingsbeurt. De 3D-reinigingsactie veegt tussen de tanden en pulseert om tot meer dan 100% tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. Er is 1 poetsstand - dagelijkse reiniging en een timer in het handvat om jou te helpen de door de tandarts aanbevolen 2 minuten te poetsen.

  Oral-B biedt jou een gegarandeerd tevreden of geld terug garantie. Je kunt de tandenborstel 60 dagen uitproberen zonder risico. Als je niet 100% tevreden bent, krijg je al je geld terug. Meer informatie hierover is terug te vinden op de verpakking.

  Voordelen en kenmerken
  - Biedt superieure reiniging
  - 3D-reinigingsactie maakt 100% meer tandplak los
  - Timer om de aanbevolen 2 minuten poetsen aan te houden
  - Geld terug garantie
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  1(review)
  Meest recent

  Product doet niet wat beloofd wordt

  Ik vraag me af of de goede borstel wel in de verpakking zat. Hij zou groen moeten zijn maar is lichtblauw. Zou vlgs de specificatie een lichtsignaal moeten geven als je te hard drukt bij het poetsen en vlgs de beschrijving een ander poetsgeluid. Niets van dit alles terwijl ik heb daar juist op heb uitgezocht omdat mn vorige dit ook had en dit voor mij noodzakelijk is. Denk dan ook niet dat ik de 30 dgn termijn op proef ga vol maken. Hij calt me zwaar tegen.

  toegevoegd aan winkelmand