overzicht
Oral-B Stages Power Kids Disney Star Wars opzetborstels - 4 stuks

  Oral-BStages Power Kids Disney Star Wars opzetborstels - 4 stuks

  16.59
  4 reviews
  vandaag besteld, maandag in huis

  Oral-B Stages Power Kids Disney Star Wars opzetborstels - 4 stuks

  Ontworpen voor poetsplezier.
  De Oral-B Stages Power vervangbare elektrische opzetborstels, met Disney-figuren, zijn ideaal voor de kleinere monden van jonge poetsers, met een ontwerp geïnspireerd op de superieure reinigingskracht van professionele tandartsinstrumenten. De borstels en grootte zijn ideaal voor de handen en monden van kinderen en elke borstelkop is voorzien van Disney-figuren die je kinderen leuk zullen vinden.

  Voordelen en kenmerken
  - Unieke elektrische opzetborstels speciaal ontwikkeld voor kinderen
  - Bieden een zachte poetservaring
  - Ideale grootte en zachtheid voor kindermonden
  - Maakt poetsen leuk met Star Wars-figuren
  - Past op alle oplaadbare Oral-B Stages Power tandenborstelhandvatten, behalve op de Oral-B sonic tandenborstels
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.8(4 reviews)
  Meest recent

  Een fijn product

  De oral b opzetborstels (Star Wars editie) kreeg mijn zoontje van 8 jaar gratis om te testen bij z'n elektrische tandenborstel. Fijne zachte borstels zijn het.Mijn zoontje heeft erg gevoelig tandvlees maar bij het gebruik van deze opzetborstels heeft hij helemaal geen last. Ik kan er verder niks bijzonders over melden. Wij blijven ze kopen in de toekomst.

  ook geplaatst op pg.com

  Stoer desgin, goede kwaliteit

  Kwalitatief goede borstels, nu enkele weken in gebruik en ik zie er nog niets aan. Wel wat aan de dure kant, maar het is het product wel waard. Leuk dat er voor de wat oudere kinderen dit stoere design is gekozen. Ik heb de borstels gratis mogen uittesten.

  ook geplaatst op pg.com

  0655355780

  Deze opzetborstel-navulling is een uitkomst! Het leuke design maakt het tandenpoetsen net iets interessanter voor een 3-jarige peuter. De borstelharen zijn net iets zachter dan die van de "normale" opzetborstels en dat maakt het poetsen van kleine kindertandjes iets aangenamer. Aangezien ik ook de Star Wars tandenborstel zelf heb maken deze opzetborstels het plaatje compleet. Ik heb deze opzetborstels gratis gekregen om te testen maar ik zal ze zeker zelf ook gaan aanschaffen als ze aan vervanging toe zijn!

  ook geplaatst op pg.com

  Aanrader voor de kindermond

  Onze kinderen vinden de opzetborstels goed. Ze doen nergens pijn, tenminste niemand heeft nog geklaagd. Ze zijn zachter en kleiner dan van die van de volwassenen, wat goed is. Prints zijn ook erg leuk. Voor ons een duidelijke aanrader! Dit betreft een test exemplaar.

  ook geplaatst op pg.com

  toegevoegd aan winkelmand