overzicht
Oral-B Stages Power Kids Cars & Planes elektrische tandenborstel

  Oral-BStages Power Kids Cars & Planes elektrische tandenborstel

  24.99
  111 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Oral-B Stages Power Kids Cars & Planes elektrische tandenborstel

  De roterende borstelkop bereikt, omringt en reinigt allerlei oppervlaktes zorgvuldig.
  De Oral-B Vitality Kids Cars & Planes elektrische kindertandenborstel maakt poetsen voor kinderen een belevenis door de afgebeelde Disney figuren. Leer poetsen als een superheld met de extra zachte borstels speciaal voor jonge monden. Met de te downloaden Disney MagicTimer App van Oral-B leren jouw kinderen de twee minuten die door tandartsen wordt aanbevolen vol te houden met poetsen en zo goede poetsgewoonten aan te leren voor de rest van hun leven. De roterende borstelkop bereikt, omringt en reinigt allerlei oppervlaktes zorgvuldig en verwijdert meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel.

  Voordelen en kenmerken
  - Maakt poetsen voor kinderen een beleving
  - Leren poetsen met een echte superheld
  - De MagicTimer App zorgt voor het aanhouden van de aanbevolen 2 minuten poetsen
  - Reinigt alle oppervlaktes zorgvuldig met een goede tandplak verwijdering
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(111 reviews)
  Meest recent

  Fantastisch!

  Door het thema is het voor de kinderen leuk om te tandenpoetsen. Veelal effectiever dan een tandenborstel. Alleen de trillingen kunnen af en toe een jeukende neus opleveren. Wel opletten dat je niet hard poetst!

  ook geplaatst op lekkerinhetleven.nl

  Fantastisch!

  Door de disneyfiguren is het voor de kinderen leuk om te tandenpoetsen. Veelal effectiever dan een tandenborstel. Alleen de trillingen kunnen af en toe een jeukende neus opleveren. Wel opletten dat je niet hard poetst!

  ook geplaatst op lekkerinhetleven.nl

  Uitstekend!

  Mijn zoontje van 3,5 kan niet meer zonder. Ook de app is super! Hij poetst veel liever en beter.. wel heel jammer dat plots de batterij uitvalt zonder signaal op voorhand of zonder dat je dit merkt aan de snelheid van het draaien iets ervoor.

  ook geplaatst op zininmeer.be

  Fijne opzetborstels

  Handige opzetborstels met vrolijke kleuren om te gebruiken op de kindertandenborstels Van Oral-B, hygiënisch apart verpakt per borsteltje. De borstel is wat kleiner en zachter dan de borstels voor volwassenen, ideaal dus voor kinderen. Het formaat van de borstels is precies groot genoeg voor de kindermond. Wij hebben deze opzetborstels gratis ontvangen om te testen.

  ook geplaatst op pg.com

  Fantastisch!

  Perfecte kids versie om ze aan het poetsen te krijgen en met handige app om te weten dat ze wel lang genoeg aan het poetsen zijn ;-) Maakt tanden poetsen voor de kids ineens fun!

  ook geplaatst op zininmeer.be

  Fijne leuke borsteltjes voor kinderen

  Fijne leuke borsteltjes voor kinderen.
Deze opzetborstels heb ik gekregen om ze door mijn dochter te laten testen op de Stages Power.
Zelf vond ze ze aan de stevige kant, ook al zijn ze zacht, maar goed dit geeft des te meer aan dat er goed mee wordt gepoetst!
Duidelijke aanduiding wanneer of dat ze vervangen moeten worden en stevig genoeg voor alle dingen die kinderen met een tandenborstel uithalen!

  ook geplaatst op pg.com

  Prima tanden borstel

  Mijn ervaring over de tandenborstel ,Lekker in de hand liggend apparaat, verder poetst hij ook goed, het bevalt me heel erg goed ! De tandenborstel is heel erg zacht en niet ruw op mijn dochter de tanden, ook merk ik dat mijn dochter de tanden witter zijn.! De tandenborstel wordt compleet geleverd , een oplaadkabel en een borsteltje voor op de tandenborstel .
De tandenborstel heeft ook een 2 minuten timer wat ik dus heel erg handig vind ,om een indicatie te krijgen hoelang je aan het poetsen bent
Ik heb deze tandenborstel gratis gekregen omdat ik heb mocht uittesten en ben er tevreden over.

  ook geplaatst op pg.com

  Fijne borstels voor kinderen

  De opzet borstels voor kinderen van Oral-B zijn de ideale grootte voor de kleine kindermonden
Ze bieden een zachte poetservaring ( omdat ze zachter zijn dan reguliere borstels) en passen op alle Oral-B stages Power elektrische tandenborstels behalve Oral-B sonic tandenborstels.
De disney figuren die op de borstels staan, maken het poetsen extra leuk!

  ook geplaatst op pg.com

  Leuk voor de kids

  Ik vind dat beide borstels erg goed poetsen en niet pijn doen aan mijn tanden en tandvlees. Ik heb de opzetborstels kids frozen gratis mogen testen. Toch merk ik zelf weinig verschil tussen beide opzetborstels wel vind ik ze erg fijn.

  ook geplaatst op pg.com

  Fantastisch!

  Kids vinden het leukste met zo'n tandenborstel te putze

  ook geplaatst op zininmeer.be

  toegevoegd aan winkelmand