overzicht
Oral-B SENSI ULTRATHIN opzetborstels - 4 stuks
 • Uitverkocht

  Oral-BSENSI ULTRATHIN opzetborstels - 4 stuks

  17.99
  83 reviews
  4 stuks
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Opzetborstels

  Oral-B SENSI ULTRATHIN opzetborstels - 4 stuks

  Verwijdert tot 100% meer tandplak voor gezonder tandvlees in vergelijking met een gewone handtandenborstel.

  Ervaar de Oral-B Sensi Ultrathin opzetborstel ontworpen door het nummer één aanbevolen merk door tandartsen wereldwijd: Oral-B. De ronde bladvorm is met tandartsen ontworpen. Hij heeft zachte, Ultrathinborstelharen die zacht voor het tandvlees zijn, gecombineerd met gewone borstelharen die tandplak aanpakken. De Sensi Ultrathin verwijdert tot 100% meer plak en vermindert tandvleesontsteking met 100% in vergelijking met een handtandenborstel. De unieke combinatie van afgeronde en Ultrathinborstelharen maken de Sensi Ultrathin ideaal voor iedereen met een gevoelige mond en iedereen die gewoon op zoek is naar een goede, maar zachte reiniging. Past op de Oral-B Genius 8000, 9000. Past op de Oral-B Smart 4000, 49000, 5000, 6000, 6500, 7000. Past op de Oral-B PRO 600, 650, 1000, 2000, 2500, 3000. Past op alle Oral-B Vitality en Vitality Plus varianten.

  Oral-B introduceert de nieuwste opzetborstel Sensitive UltraThin. De ronde bladvorm is met tandartsen samen ontworpen en hij heeft een zachte, ultra dunne borstelharen die zacht voor het tandvlees zijn, gecombineert met de gewone borstelharen die tandplak aanpakken. Deze borstels zijn zacht voor het tandvlees, hard tegen plak.

  Voordelen en kenmerken
  -Vermindert tandvleesontsteking met 100% in vergelijking met een gewone handtandenborstel
  -Ontworpen met tandartsen: Ronde kop met een combinatie van Ultrathinen gewone borstelharen die zacht voor het tandvlees zijn, maar tandplak aanpakken
  -Past op de handvatten van alle oplaadbare elektrische Oral-B tandenborstels, behalve op Oral-B sonic tandenborstels
  -Oral-B, het meest gebruikte merk door tandartsen wereldwijd
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  toegevoegd aan winkelmand