overzicht
Oral-B PRO 600 Sensi Clean elektrische tandenborstel

  Oral-BPRO 600 Sensi Clean elektrische tandenborstel

  34.99
  67 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Oral-B PRO 600 Sensi Clean elektrische tandenborstel

  Dynamische beweging en zachtere borstelharen geven je een superieure en milde reiniging in vergelijking met een gewone manuele tandenborstel.
  De Oral-B PRO 600 Sensitive Clean elektrische tandenborstel biedt een superieure reiniging in vergelijking met een gewone manuele tandenborstel. De Sensitive opzetborstel is geïnspireerd op professionele tandartsinstrumenten, heeft zachte borstelharen en omvat elke tand voor een fantastische, tand-voor-tand reiniging. Hij is met name geschikt voor de reiniging rond gevoelige en ontstoken gebieden. De timer op het handvat helpt je de 2 minuten te poetsen zoals door tandartsen wordt aangeraden. Bovendien wordt deze elektrische tandenborstel aangeboden door Oral-B, het merk dat het meest door tandartsen wereldwijd wordt gebruikt.

  Voordelen en kenmerken
  - Geavanceerde zorg voor gevoelige tanden.
  - Dynamische beweging helpt betere resultaten te bereiken.
  - Superieure 3D-reinigingsactie oscilleert, roteert en pulseert om zo tot 100% meer tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel.
  - Elektrische tandenborstel met 1 functie: dagelijkse reiniging
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.5(67 reviews)
  Meest recent

  Poetst fijn en gaat niet snel leeg

  Deze tandenborstel doet wat ie moet doen: mijn gebit grondig reinigen. Wat ik zelf erg prettig vind is dat de batterij lang meegaat, laadt hem ongeveer 1 keer per week op. Als batterij bijna leeg is brandt er een rood lampje. Aanrader als je een voordelige goede elektrische tandenborstel zoekt.

  3 mensen vonden dit nuttig

  een fijne tandenborstel.

  Hij voldoet wat ik er van verwacht. Voor mij is het een bewuste keus!!!

  1 persoon vond dit nuttig

  mooie tandenborstel

  ben erg blij met m'n Oral-B elektrische tandenborstel...het poetsen is weer leuk....mooie schone tanden en kiezen... !

  4 mensen vonden dit nuttig

  werkt prettig

  dik tevreden handig in gebruik en een leuk model werkt prettig

  5 mensen vonden dit nuttig

  oral B pro

  in een woord fantastisch had het niet verwacht verwijderd effectief klakaanslag op je tanden en geeft een glad gevoel

  ook geplaatst op zininmeer.be

  Levensduur batterij

  Erg fijne tandenborstel, maar na een kleine 2 jaar is de batterij al op. Na 3 keer poetsen moet hij al weer 24 uur aan de lader. Dat valt me erg tegen. Hij geeft nu ook niet meer tijdig aan dat de batterij leeg is, maar valt gewoon midden in de poetsbeurt uit. Mijn man heeft een ander type en die gaat al 10 jaar mee.

  ook geplaatst op pg.com

  snel, voelt schoon aan

  wat wil je meer ? doeltreffend om dagelijks met een mooi en verzorgd gebit op pad te gaan. nog iets sneller en efficiënter als zijn voorgangers.

  ook geplaatst op zininmeer.be

  voor mij de beste oral b tandenborstel

  Voor het eerst recensies gelezen voordat ik de pro crossaction aanschafde ,na aanschaffing en na opladen de eerste keer is het makkelijk in gebruik als je te hard drukt gaat hij via de ingebouwde poetsdruksensor niet meer pulseren [hoor je ook duidelijk aan het geluid ] en na 30 seconden via de professional timer weet je dat je het andere kwadraad van je mond moet doen en door kort herhalende vertraging en een langer aanhoudende vertraging weet dat je de aanbevolen poetstijd van 2 minuten bereikt hebt.En na het poetsen lijkt het wel of je van de mondhygieniste komt.je tanden en kiezen voelen echt goed schoon en en absoluut GEEN TANDPLAK MEER

  ook geplaatst op pg.com

  toppie !

  de uitvinding van de jaren 90. wie kan nog zonder ? steeds een heel rein en schoon gevoel. doe dat maar na met een manuele tandenborstel

  ook geplaatst op zininmeer.be

  Oral-b 600

  Een fijn apparaat die naar mijn verwachting goed zijn werk doet

  ook geplaatst op pg.com

  toegevoegd aan winkelmand