Oral-B iO Serie 9s elektrische tandenborstel (wit), Wit
 • beste getest

  Oral-BiO Serie 9s elektrische tandenborstel (wit)

  399.99
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Beste uit de test

  Beste uit de test

  van de consumentenbond in december 2020.

  Oral-B iO Serie 9s elektrische tandenborstel (wit)

  Oral-B heeft zijn uiterste best gedaan om een poetservaring te creëren die alle andere overtreft. De Oral-B iO is een nieuwe serie elektrische tandenborstels die compleet opnieuw is bedacht en ontworpen. De beste klinische prestaties ooit gecombineerd met een superieure gebruikerservaring maken de Oral-B iO de meest geavanceerde elektrische tandenborstel op de markt met een strakke look.

  iO serie
  Ervaar de iO, de beste reiniging ooit van Oral-B met revolutionaire iO technologie en interactief kleurendisplay voor een professioneel schoon gevoel en een zachte poetservaring. De magnetische oplader heeft bovendien een vergrendelbare stabiliteit en kan snel in 3 uur tijd worden opgeladen. Het oplaadreisetui laadt je borstel op voor gemak tijdens het reizen.

  Magnetische aandrijving
  Lineair magnetisch aandrijfsysteem dat de reinigingskracht op effectieve wijze tot de punt van elk afzonderlijk borstelhaar leidt en de iconische ronde borstel van Oral-B integreert met zachte microtrillingen voor betere verwijdering van tandplak en een verbazingwekkende poetservaring.

  Micro-trillingen
  Combineert de unieke ronde borstelkop van Oral-B met zachte microtrillingen voor een frisse, schone mond en 100% gezonder tandvlees in één week. Beschikt over 3D tand tracking met A.I. om te controleren hoe je de voor-, boven- en achterkant van de tanden poetst en je te helpen zo grondig mogelijk te poetsen.

  Interactief display
  Toont de door tandartsen aanbevolen twee minute poetstijd, geeft gepersonaliseerde feedback in realtime en een voortgangsbalk van het oplaadproces. Hij begroet je bijvoorbeeld als je opstart en geeft je een glimlach als je goed hebt gepoetst.

  Tandvleesbescherming
  Intuïtieve sensoren worden rood wanneer je te hard poetst en groen bij goed poetsen, zodat je tandvlees beschermd blijft.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  bekijk meer