overzicht
Oral-B Genius 10000N elektrische tandenborstel - zilver
 • Beste uit test

  Oral-BGenius 10000N elektrische tandenborstel - zilver

  153.99
  17 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Dit product kwam in december 2018 bij de consumentenbond als beste uit de test binnen zijn productklasse.


  Oral-B Genius 10000N elektrische tandenborstel - zilver

  Genius is de beste tandenborstel van Oral-B, het tandenborstelmerk dat wereldwijd het meest door tandartsen wordt aanbevolen.

  De Oral-B Genius 10000N het eerste Oral-B intelligente poetssysteem met Gum Guard-technologie om te poetsen zoals jouw tandarts dat aanbeveelt. Met de unieke positiedetectie-technologie en ronde opzetborstel mis je nooit een zone en verwijder je tot 100% meer tandplak dan met een standaard manuele tandenborstel. Het resultaat? Gezonder tandvlees en een wittere glimlach vanaf de eerste dag dat je poetst door het verwijderen van oppervlakkige verkleuringen. Deze prachtige geavanceerde tandenborstel beschermt jouw gevoelige tandvlees en helpt toekomstige problemen voorkomen: de combinatie van de revolutionaire Gum Guard-technologie, 360 SmartRing en poetsdrukcontrole waarschuwen je, verminderen de snelheid als je te snel poetst en laten je weten wanneer je te lang op een plek poetst voor een zachtere poetsroutine. Ten slotte wordt de Genius 10000N  geleverd met een lithium-ion-batterij die meer dan 2 weken meegaat met 1 oplaadbeurt. Met de Oral-B Genius 10000N  kun je niet verkeerd poetsen. Geen wonder dat Oral-B het nummer één aanbevolen merk door tandartsen wereldwijd is.

  Verbind de Genius 10000 met je smartphone
  Door de Bluetooth-technologie op deze Oral-B Genius 10000 kun je deze elektrische tandenborstel verbinden met je smartphone. Zo personaliseer je ook het tandenpoetsen. De app geeft je direct feedback, heeft een timerfunctie en een drievoudige poetsdruksensor. De poetsdruksensor geeft je een melding als je te hard met je elektrische tandenborstel op je tanden of tandvlees drukt. De drukcontrole verlaagt vervolgens de borstelsnelheid automatisch. Hierdoor zorgt de Oral-B Genius 10000 er voor dat jouw tandvlees beschermd blijft.

  Voordelen en kenmerken
  - Tot 100% gezonder tandvlees en meer tandplakverwijdering: ronde opzetborstel reinigt beter
  - 100% poetsdekking: de enige tandenborstel met positiedetectie zodat je nooit een zone overslaat
  - Beschermt tandvlees door aan te geven waar en wanneer je te hard poetst dankzij de Gum Guard-technologie en de poetsdruksensor
  - Maakt jouw tanden witter vanaf de eerste dag door oppervlaktevlekken te verwijderen
  - Nooit meer een lege batterij. De dubbel opladende reisetui laadt jouw tandenborstel en telefoon met 1 stekker tegelijkertijd op
  - 6 poetsstanden waaronder Pro Clean, whitening, tandvleesverzorging en gevoelige tanden

  *Meest verkochte oplaadbare tandenborstel variant in Nederland – Bron Nielsen data van Januari 2017 tot December 2017.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.4(17 reviews)
  Meest recent

  TOP

  Men dit is een cadeuatje om te krijgen: de verpakking de doos en alles wat erbij zit! Geweldig! Naast de tandenborstel krijg je ook een oplaadbare reisbox, 4 borstels, oplader, opbergdoosje, spiegel/muurhouder voor je telefoon: aan alles is gedacht! Ik als niet elektrisch poetser kreeg deze gratis om te testen. Normaal zou ik dit nooit uitgeven maar ik moet zeggen: ik ben om! Wat relaxt!! Je hoeft niks zelf meer te doen alleen maar heen en weer met je hand en de app vertelt je hoe en wat dus je hoeft oprecht nergens meer zelf aan te denken. De reisbox is top want die heeft een batterij voor een week! En ik zie na een week poesten oprecht het resultaat van wittere tanden: bizar! Beveel hem zeker aan deze tandenborstel en ik ga niet meer terug naar handmatig!

  Top elektrische tandenborstel met (te) veel opties.

  Sinds een maand gebruik ik deze nieuwe elektrische tandenborstel die ik gratis heb gekregen. In het algemeen ben ik heel tevreden met dit product! Gebruike eerst een basis elektrische tandenborstel en je merkt echt een groot verschil in poetskwaliteit. De case erbij is ook echt heel luxe alleen nog niet uitgeprobeerd. De app heb ik de eerste paar keren gebruikt maar daarna niet meer. Het is een leuke feature maar je moet ervan houden. Al met al echt een top elektrische tandenborstel met eigenlijk teveel opties voor een tandenborstel.

  Top elektrische tandenborstel met (te) veel opties.

  Sinds een maand gebruik ik deze nieuwe elektrische tandenborstel die ik gratis heb gekregen. In het algemeen ben ik heel tevreden met dit product! Gebruike eerst een basis elektrische tandenborstel en je merkt echt een groot verschil in poetskwaliteit. De case erbij is ook echt heel luxe alleen nog niet uitgeprobeerd. De app heb ik de eerste paar keren gebruikt maar daarna niet meer. Het is een leuke feature maar je moet ervan houden. Al met al echt een top elektrische tandenborstel met eigenlijk teveel opties voor een tandenborstel.

  Toptandenborstel met extra's

  Sinds een paar maanden heb ik de Oral-B 10000N White in gebruik. Een erg prettige tandenborstelset die behoorlijk compleet is. Er zit een reisetui met accu bij en er zit een App bij die je helpt poetsen. Een leuke bijkomstigheid, maar in de praktijk gebruik ik de app niet veel.
Alle andere aspecten zijn dik in orde. De tandenborstel poetst prima en schoon. Ook de accuduur is prima. Je gaat (zeker met de accu in de etui) met een gerust gevoel op vakantie ;-). Je kan de accu ook nog als battery pack gebruiken, al heb ik dat nog niet gedaan. De tandenborstel heb ik gratis mogen proberen, maar zou deze zeker aanraden!

  ook geplaatst op pg.com

  Echt een aanrader!

  Ik heb het geluk de Oral B Oxyjet te hebben gekregen om te testen. Aangezien ik nog nooit een elektrische tandenborstel had gebruikt was ik wel benieuwd naar de werking en het resultaat. In het begin was het wel even aanpassen omdat je verschillende mogelijkheden hebt met het apparaat, gelukkig bracht de handleiding raad. Wat me ook onmiddellijk opviel was het mooie design. Verder vind ik het zeer handig dat je de tandenborstel kan instellen voor het reinigen van de tong, iets wat ik zelf ook graag dagelijks doe om een fris gevoel over te houden een de poetsbeurt. Ook de melding bij het te hard drukken op de borstel vind ik een pluspunt. De batterijen gaan ook voldoende lang mee alsook de opzetborstels die in het pakket zitten.

  ook geplaatst op pg.com

  Mooie tandenborstel, wel duur

  Dit product gratis toegezonden gekregen, in ruil voor deze eerlijke review. Ik ben erg tevreden met deze tandenborstel. Ziet er mooi uit en poetst erg fijn. De accu gaat lang mee. We gebruiken hem met z'n 2en en doen er ongeveer 1,5 week mee schat ik. Hij heeft wel veel functies die ik eigenlijk niet gebruik. Alhoewel het een zeer mooi apparaat is zou ik zelf nooit 180 euro voor betalen. Ik gebruik veel functies niet dus zou ook uit de voeten kunnen met een goedkopere. Ben je echter op zoek naar de crème de la crème onder de elektrische tandenborstels (en wil je daar ook voor betalen) dan is deze perfect.

  ook geplaatst op pg.com

  Mooie tandenborstel met veel functies!

  De tandenborstel is erg fijn! Ten eerste ligt de tandenborstel fijn in de hand en oog het design erg luxe (ook niet verkeerd natuurlijk ;)). Daarnaast vind ik het handig dat de tandenborstel, die ik opgestuurd heb gekregen om te testen, rood kleurt als je te hard poetst. Ook heeft de tandenborstel verschillende standen, zoals bijvoorbeeld dagelijkse reiniging, tongreiniging en sensitive. Oral B speelt leuk in op de tijd van tegenwoordig door een bijbehorende app te introduceren, waarmee je onder andere je poetsprogressie kan bijhouden. Zelf merk ik dat ik dit niet vaak gebruik, maar het is toch een leuke toevoeging. Al met al een goede tandenborstel als je bereid bent er wat meer geld aan uit te geven en je een tandenborstel met verschillende functies wilt!

  ook geplaatst op pg.com

  Fijne tandenborstel met veel verschillende standen

  Erg fijne tandenborstel!! Vooral de verschillende standen die je in kan stellen zijn handig. De tandenborstel geeft aan wanneer je te hard poetst. Met de app krijg je een goed idee van hoe je poetst en welke plekken je mist. De batterij gaat niet super lang mee, maar ik poets dan ook best lang. Ik heb de tandenborstel gratis mogen testen.

  ook geplaatst op pg.com

  Fijne tandenborstel met een schoon resultaat

  De Oral-B Genius 10000N is een zeer uitgebreide tandenborstel met verschillende extra functies naast de normale dagelijkse poetsbeurt: een functie met hogere frequentie voor een extra schoon gevoel, zachte reiniging voor gevoelig tandvlees, polijsten voor wittere tanden, tandvleesverzorging en tongreiniging. Dit is te combineren met verschillende opzetborstels, zoals de CrossAction borstel, de Sensi Ultrathin voor gevoelig tandvlees en de 3D White borstel met een polijstcup om de tanden witter te maken. Met de CrossAction borstel krijg ik het schoonste gevoel, dit is dan ook mijn favoriet en deze gebruik ik al een aantal jaar. Maar ik heb soms periodes met gevoelig tandvlees en dan is tandenpoetsen niet prettig. Nu heb ik de Oral-B Genius 10000N ontvangen om te testen en hier zat ook een Sensi Ultrathin borsteltje bij. Ik had niet verwacht dat dit borsteltje zou helpen, maar voor mij is dit een heel fijn borsteltje om te gebruiken wanneer ik last heb van mijn tandvlees. Het irriteert mijn tandvlees minder waardoor het niet gaat bloeden en de klachten ook weer sneller over zijn. Dit kun je ook nog combineren met de functie voor zachte reiniging. Ik vind het altijd lastig in te schatten wanneer ik mijn tanden lang genoeg gepoetst heb. Deze tandenborstel geeft elke 30 seconden een signaal (een trilling en een knipperend LED lampje), zo kun je je tanden in 4 zones verdelen en elke zone 30 seconden poetsen. Zelf vind ik dit heel handig, maar wanneer je dit niets vind kun je functie gewoon uitschakelen, de tandenborstel geeft dan alleen na 2 minuten aan dat je lang genoeg gepoetst hebt. Het LED lampje licht overigens ook rood op wanneer je tijdens het poetsen te veel druk zet. Met twee keer per dag twee minuten poetsen doe je ongeveer twee weken met een volle accu, dus daar kun je wel even mee vooruit. De kracht van de tandenborstel gaat niet achteruit naarmate de accu leeg raakt, dat was bij mijn vorige elektrische tandenborstel wel het geval, dus dat is een groot voordeel. De tandenborstel wordt geleverd met een stevige oplaadbare reisetui met plaats voor twee opzetborsteltjes en een houder voor je smartphone. Je kunt de tandenborstel d.m.v. bluetooth verbinden met je telefoon en zo in de Oral-B app de instellingen voor de tandenborstel aanpassen; zoals de kleur van het LED lampje, je poetsgewoonten bijhouden en met behulp van de positiedetectie bekijken welke zones je hebt overgeslagen. Thuis kun je voor je telefoon de smartphonehouder gebruiken die aan de spiegel te bevestigen is. Zoveel technologie in een tandenborstel vond ik wel even wennen! Normaal weet je gelijk wat de bedoeling is bij een tandenborstel, voor deze tandenborstel moet je echt even de gebruiksaanwijzing lezen. De keuze aan verschillende opties vind ik zelf heel fijn en de oplaadbare reisetui is echt ideaal voor op reis. Het is interessant om in de app je poetsgewoonten bij te houden en terwijl je staat te poetsen kan de app je ook nog de belangrijkste nieuwsberichten van die dag laten zien. Echter heb ik hier niet altijd zin in, soms wil ik gewoon even snel en simpel mijn tanden poetsen. Gelukkig werkt de tandenborstel ook gewoon wanneer deze niet verbonden is met de app, dus dit is geen probleem! Wanneer je wilt kunnen afwisselen in functies en houdt van extra opties is deze tandenborstel zeker een aanrader!

  ook geplaatst op pg.com

  Complete Set

  In vergelijking met mijn oude, goedkopere Oral B elektrische tandenborstel een wereld van verschil. Ik gebruik deze tandenborstel nu een aantal weken en hij bevalt me prima. Hij haalt meer plak weg als de oude. De verschillende “programma’s” zijn ideaal, net als de verschillende borstels die erbij zitten. Vooral de tandvleesverzorgingsstand vind ik een fijne aanvulling, met gevoelig tandvlees is het fijn dat hier een aangepaste stand voor is.
De app heb ik nog niet gedownload, dus hier kan ik niet over oordelen. Verder wordt de tandenborstel geleverd met veel accessoires. Naast de gebruikelijke oplader zit er ook een reisetui bij die gebruikt kan worden als oplader, handig voor als je veel op reis gaat.
Ik heb deze borstel gratis gekregen en ik ben er tevreden over.

  ook geplaatst op pg.com

  toegevoegd aan winkelmand