Gezondheid
Optimax Kinder Multi Aardbei - 180 kauwtabletten
 • Uitverkocht

  OptimaxKinder Multi Aardbei - 180 kauwtabletten

  18.2916.46je bespaart 1.83
  180
  Aardbei
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Optimax Kinder Multi Aardbei - 180 kauwtabletten

  Met Optimax kinder multivitaminen Aardbei wordt het binnenkrijgen van belangrijke vitaminen en minderalen een A, B, C-tje. Om precies te zijn, de complete serie A, C, D, E, K, het volledige vitamine B-complex én 8 mineralen. Natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen en vrij van kunstmatige kleur- en zoetstoffen.

  Dosering en gebruik
  1 tot 2 kauwtabletten per dag tijdens de maaltijd kauwen of met wat water innemen. U kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met uw arts of apotheker.

  Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

  Let op!
  De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van overdosering, wordt geadviseerd de huisarts te raadplegen. Dit voedingssupplement buiten bereik van kinderen bewaren.

  Ingrediënten
  sucrose, vitamines, fructose, maltodextrine, aardbeienaroma, antiklontermiddel (stearinezuur, silica, magnesiumstearaat), calciumcarbonaat, bietenrood, bioflavonoïden, ijzerfumaraat, magnesiumoxide, zinkoxide, béta-caroteen, selenomet hionine, rozenbottel extract, kopersulfaat, chromium picolinaat, kaliumjodide, natriummoly.

  Allergie-informatie
  Ben je allergisch/gevoelig voor één of meerdere van de componenten, wordt geadviseerd voor gebruik contact op te nemen met de huisarts.

  Bewaren
  Beneden 25°C op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Na gebruik de verpakking goed sluiten
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking