Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? 

 
Oorlogswinter - Jan Terlouw
 • Uitverkocht

  Jan TerlouwOorlogswinter

  21.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Oorlogswinter - Jan Terlouw

  Michiel van 15 maakt de laatste bittere oorlogswinter van 1944/45 mee. Eerst als toeschouwer, later betrokken bij het ondergrondse werk. In het dorpje aan de IJssel komt hij voor gevaarlijke opdrachten te staan. Heel alleen. Niemand mag hij in vertrouwen nemen, want misplaatst vertrouwen kan het hele dorp in het ongeluk storten. Met zijn eenzaamheid groeit zijn onafhankelijkheid. Ook in de moeilijkste omstandigheden staat hij alleen. Hij moet zijn eigen oordeel vormen, zijn eigen beslissingen nemen als een volwassen man.
  Jan Cornelis Terlouw is een Nederlandse fysicus, schrijver en voormalig politicus voor Democraten 66 (D66). Jan Terlouw is gaan schrijven door zijn vrouw. Hij vertelde eerder altijd zelf-verzonnen verhalen aan zijn kinderen. Zijn vrouw Alexandra van Hulst
  kwam op het idee om ze te gaan publiceren. Zijn eerste boek was Pjotr in 1970. Hij schreef onder andere ook Koning van Katoren en De Kloof.
  Oorlogswinter werd bekroond met de Gouden Griffel 1973

  Specificaties

  AuteursJan Terlouw
  Eerste auteurJan Terlouw
  GenreKinderboek fictie
  ISBN9789463240444
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's208
  Jaar van uitgifte2016
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand