Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Gezin & gezondheid
Onzichtbare wonden doen het meest pijn - Marina Schrijvers
 • Uitverkocht

  Marina SchrijversOnzichtbare wonden doen het meest pijn

  16.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Onzichtbare wonden doen het meest pijn - Marina Schrijvers

  Schrikbarend dat in de tegenwoordige tijd , per dag vijf mensen een einde maken aan hun leven. Ik ben er van overtuigd, ook als deskundige, dat in de meeste gevallen dit vermijdbaar is. Bij deze personen spelen zoveel dingen, dat wanneer er meer openheid komt, waar iemand mee zit of wat hen overkomen is, er een manier is om deze mensen te helpen. Daarbij is het belangrijk om het bespreekbaar te maken maar zo dat het voor jouw veilig en vertrouwd voelt. In dit boekje deel ik ook mijn ervaringen en het moment, waar ik het leven niet meer zag zitten. Ik wilde niet dood maar ik wilde dat alles wat ik voelde de pijn, verdriet, boosheid teleurstellingen, , het misbruik en mishandeling uit mijn leven zouden verdwijnen. Ik wilde dat die pijn ophield te bestaan. Ik hoop met dit boekje meer openheid te creëren zodat jij weet, dat jij er niet alleen in staat. Marina Schrijvers

  Specificaties

  AuteursMarina Schrijvers
  Eerste auteurMarina Schrijvers
  GenreMaatschappijboek
  ISBN9789463451796
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's123
  Jaar van uitgifte2017
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand