Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

 
Onzichtbare interactie - Marie José Falke
 • Uitverkocht

  Marie José FalkeOnzichtbare interactie

  24.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Onzichtbare interactie - Marie José Falke

  'Onzichtbare Interactie' gaat over de essentie van alle persoonlijke communicatie. Over de duidelijk aanwezige 'gevoelsuitwerking' die mensen hebben op elkaar.

  De onzichtbare interactie is doorslaggevend in ieder gesprek en bepalend voor 'de klik' in elk persoonlijk contact.
  Toch is ze helaas weinig bekend. Wellicht omdat ze minder grijpbaar en meetbaar is dan de bekende verbale en non-verbale communicatie. Bij de onzichtbare communicatie gaat het puur om het gevoel dat je bij een ander bewerkstelligt en dat positief, maar ook onbedoeld negatief kan uitpakken. Maar in hoeverre realiseer je je dat? En nog liever: wat doe je daar aan? 'Onzichtbare Interactie' laat zien wat er precies gebeurt, waar het allemaal mee samenhangt en hoe je er een positieve wending aan kan geven.

  'Onzichtbare Interactie' is een makkelijk leesbaar en vooral praktisch boek, geschikt voor een breed publiek, dus zowel voor de individuele lezer als voor de zakelijke markt.
  Met veel voorbeelden en oefeningen.

  Over de auteur:
  Marie José Falke vormt samen met haar partner Guido Popeyus het adviesbureau Falke & Popeyus. Zij coacht en traint al meer dan twintig jaar directies, managers, leidinggevenden en overige werknemers in persoonlijke effectiviteit, communicatie, presentatie en loopbaanontwikkeling.

  Specificaties

  AuteursMarie José Falke
  Eerste auteurMarie José Falke
  GenreCarrièreboek
  ISBN9789460000195
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's232
  Jaar van uitgifte2016
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand