Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

 
Onomkeerbaar - Greetje van den Berg
 • Uitverkocht

  Greetje van den BergOnomkeerbaar

  26.50
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Onomkeerbaar - Greetje van den Berg

  Na jarenlang thuis te zijn geweest om voor haar gezin te zorgen, besluit Yvonne Fynvandraadt weer les te gaan geven. Haar man en zoon zijn overdag niet thuis en voor een parttime baan solliciteert ze naar de functie van lerares Duits op een scholengemeenschap en krijgt die functie. Een van de leerlingen, Reinier, een uitblinker in Duits, heeft haar speciale aandacht. Hij vindt niet gemakkelijk aansluiting bij zijn klasgenoten, waarvoor Yvonne gevoelig is.
  Ze wil hem helpen bij zijn problemen, maar als duidelijk wordt dat ze daarin te ver is gegaan, zijn de gevolgen onomkeerbaar!

  Greetje van den Berg weet in haar romans de realiteit van alle dag te laten zien. In deze uitgave is het centrale thema: 'Waar ligt de grens voor de hulp aan een leerling?'. Greetje van den Berg geeft lezingen door het hele land en schrijft jaarlijks twee familieromans.

  Specificaties

  AuteursGreetje van den Berg
  Eerste auteurGreetje van den Berg
  GenreStreekroman
  ISBN9789036432658
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's366
  Jaar van uitgifte2017
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand