Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

 
Onderweg - Oliver Sacks
 • Uitverkocht

  Oliver SacksOnderweg

  15.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Onderweg - Oliver Sacks

  Zijn tomeloze energie en ongeremde nieuwsgierigheid brachten de jonge Oliver Sacks regelmatig in netelige situaties, maar diezelfde gedrevenheid
  maakte dat hij jaren later zou uitgroeien tot de meest gelezen en geprezen neuroloog ter wereld. Hoewel de mens Sacks in zijn boeken nooit ver weg is, gaat hij in Onderweg dieper in op hoe hij zijn roeping als schrijver en arts vond.

  Openhartig en met humor schrijft Sacks over de romantische en intellectuele liefdes in zijn leven, zijn worsteling met een drugsverslaving en zijn dodelijke verlegenheid, de band met zijn schizofrene broer en zijn literaire en wetenschappelijke voorbeelden. Ook haalt hij herinneringen op aan zijn bezoeken aan Amsterdam, waar hij werd ingewijd in de liefde.

  Onderweg is het persoonlijke verhaal van een virtuoze, kleurrijke wetenschapper die ons met zijn indrukwekkende casestudy's diepgaande inzichten heeft geschonken in zowel de mens als de werking van het brein.

  Specificaties

  AuteursOliver Sacks
  Eerste auteurOliver Sacks
  GenreLiteraire non-fictie
  ISBN9789023496458
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's432
  Jaar van uitgifte2015
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand