POP top teaser image

ByKay draagdoeken

10 Resultaten
Aanbevolen

10 Resultaten

Je baby altijd dichtbij met ByKay draagdoeken

Gemiddeld gezien draag je je kindje 9 maanden in de buik. Het is dan ook heel fijn om na de geboorte je kleintje nog altijd dicht bij je te dragen, thuis en onderweg. Dragen is goed voor de hechting, stimuleert de borstvoeding en het is gewoon prettig om je handen op zijn tijd vrij te hebben. Wil je een draagdoek kopen, dan is ByKay een uitstekende keuze. Voor een ruim aanbod van verschillende modellen en kleuren ben je bij wehkamp aan het juiste adres.

By Kay draagdoeken voor verschillende leeftijden

Het voordeel van een draagdoek ten opzichte van de eenvoudige draagzak is dat een draagdoek de heupen van het kindje niet belast, maar ook vriendelijk is voor jouw schouders en nek. Kies dan wel voor een model dat bij de leeftijd en het gewicht van je kindje past. De ByKay draagdoek Newborn gebruik je bijvoorbeeld direct vanaf de geboorte tot je kindje 1 jaar is. De ByKay draagdoek DeLuxe is ook geschikt vanaf de geboorte, maar kan tot een leeftijd van 3 jaar of een gewicht tot 18 kilo worden gebruikt. Kijk ook zeker naar de stijlvolle kleuren waarin je de draagdoeken van dit merk koopt. Op deze manier maak je ze makkelijk onderdeel van je outfit.

Een ByKay draagdoek kopen bij wehkamp

Een By Kay draagdoek knopen leer je snel, maar wil je toch een kliksysteem? Kies dan voor de ringsling of een van de ergonomische draagzakken van dit merk. Welk model je ook zoekt, binnen het ruime aanbod van wehkamp vind je altijd wat je zoekt. Voor je aankopen op het laatste moment zit je hier goed. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze de volgende dag al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help