Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

romans
Onder de adelaar - Simon Scarrow
 • Uitverkocht

  Simon ScarrowOnder de adelaar

  10.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Onder de adelaar - Simon Scarrow

  Germania, 42 n.Chr. Quintus Licinius Cato is een nieuwe rekruut in het Tweede Legioen, gelegerd aan de Rijngrens. Het is het meest geharde van het Romeinse leger, en het militaire bestaan is vol ontberingen. Als geschoolde jongeman heeft Cato het niet makkelijk, en hij is dan ook het mikpunt van spot: zijn medesoldaten wedden erom of hij zal sterven of falen.
  Dan wordt Cato gepromoveerd tot tweede in rang onder Macro, de onbevreesde en doorgewinterde centurio van het Tweede Legioen. Nu moet hij zich meer bewijzen dan wie ook, terwijl de jaloerse soldaten hem het leven zuur maken.
  In opdracht van Rome gaat het leger op een zware veldtocht naar een ver, uiterst barbaars land: Britannia. Cato en Macro gaan op een speciale missie, een samenzwering om keizer Claudius i ten val te brengen...
  Onder de adelaar is het eerste deel in de spannende en succesvolle Adelaar-reeks: in Engeland zijn al meer dan 500 000 boeken in de reeks verkocht.

  Specificaties

  AuteursSimon Scarrow
  Eerste auteurSimon Scarrow
  GenreHistorische roman
  ISBN9789021405988
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's366
  Jaar van uitgifte2017
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand